Bolognai spagettit készítek. A darált hús pirításához kell-e hagyma alá, vagy elég sima olajon? (F)
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 16:05
1/14 anonim válasza:
Én hagymával szoktam, úgy finom.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. máj. 1. 16:13
3/14 anonim válasza:
Hagymát,és fokhagymát piritok alá..
4/14 anonim válasza:
Én meg semmit se, még olajat sem. Sőt, a végén még a lét is leöntöm a húsról, rájöttem igy nem olyan émelyitő.
Bolognaiban nagy mágus vagyok, pedig csak ezt tudom elkésziteni meg a fagyasztot pizzát.
5/14 anonim válasza:
Az eredeti bolognaihoz nem kell hagyma, de a teszel hozzá akkor sem lesz semmi baja.
6/14 anonim válasza:
hát én nem teszek alá sosem, én utálom az esetleges hagymadarabokat az ételben...fújjj.
7/14 anonim válasza:
én szoktam alá hagymát rakni, sztem úgy finomabb.
8/14 anonim válasza:
elvileg az olaszok reszelt répát is tesznek hozzá
9/14 anonim válasza:
Jó, az olaszok macskát is esznek.
10/14 anonim válasza:
úgy kell csinálni a hagymát, hogy ne legyen darabos.
zsiradékon megfuttatni, megsózni, majd egy csöpp vízzel pépesre párolni. visszasütni zsírjára, úgy rá a húst.
így garantáltan nem darabos a hagyma, szaftos lesz a hús és finom.
szerintem hagymával finom, de , hát ez is ízlés dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!