Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a ruha még belefér a...

Ez a ruha még belefér a munkahelyi viseletbe (kép)?

Figyelt kérdés

Találtam két nagyon szexi ruhát, amit szívesen viselnék, de nem tudom, hogy munkahelyre (könyvelő vagyok, szóval irodai munka, dress kód nincs) nem sok-e kicsit. Belefér még?

Egyik: [link]

Másik: [link]

2019. szept. 9. 14:07
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Jó taktika lenne ez utolsó,dr ezeken az oldalakon olyan ruhák vannak amik a válaszokból is kiderülve senkinek nem tetszenek.Ilyen ruhákat manapság szerencsére már nem nagyon hordanak az emberek.
2019. szept. 9. 21:07
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jó is volt 2009, bár én már akkor sem hordtam volna ilyen rongyokat.
2019. szept. 9. 21:13
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Micike te vagy az?
2019. szept. 9. 22:47
 44/48 anonim ***** válasza:
0%

Kegyetlen jól néznek ki, de munkahelyre talán túlzás lenne.

F/41

2019. szept. 10. 10:50
 45/48 anonim ***** válasza:
Milyen munkahelyre? Hol dolgozol? Ha swinger klubban vagy pultos, akkor oda teljesen jó, máshová nem való.
2019. szept. 10. 11:32
 46/48 anonim ***** válasza:
0%

Neked elment az eszed , hallod , hátad mögött tudod hogy összefognak beszélni ?

Járj divatosan , de ezek r**b*nc gogo táncos ruhák , érted ? En is ismerem ezt az oldalt, de ha megnezed , sok sztrip táncos ruhát is árul meg ilyenek.

Ha elmész bulizni , inni a egy bárba vagy valami , tökéletes . De munkahelyeden , lehet hogy majd igen azt mondják majd rád a férfiak "uhmm meg huznám" . De komolyan venni senki nem fog xd megmondják hogy de egy r*b*nc xd

Én nem is értem hogy miért ilyen oldalakon nézekődsz . Nekem is vannak a catwalkwalkerről ruhám. Megrendeltem 5 db -t , egy hosszú újjú kezeslábas overállt megtartottam, a tobbi olyan nevetséges minősíthetetlen sz*r volt , hogy bedobtam rögtön a kukába .ja teszem hozzá , hogy tullárazott f0s.

Ha annyira stílusosan "kihívóan " akarsz öltözni , akkor menj fel a starshinersre , és nézelődj. Ott kezdődik a stílus baba , nem itt . Ez csak jó tanács . De ha te ilyen mozgó nevetség tárgya akarsz lenni az irodában , felőlem ...., majd rájössz egyszer , hogy igazat mond most itt mindenki neked a kommentelők közül.

Én helyedben megtanulnék öltözködni , mármint olyan értelemben hogy mit hova...mert amiket küldetél , egy egy darabot utcára se vennék felxd Pedig hidd el , én is megkapom a férfiaktól azt a tekintetet , azt a megjegyzéseket dícséreteket , ne aggódj. De én sosem voltam stílusilag sem és ezek után sem leszek ilyen közönséges.

De mindenki eldönti magának hogy mi neki a jó, minek akar a férfiak /emberek szemében tűnni.

20/L

2019. szept. 10. 14:12
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezô, nézd meg ezt a linket:

[link]

Aztán hasonlítsd össze azokkal a rongyokkal amiket linkeltél.

2019. szept. 13. 12:27
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Na mit szóltak hozzá a munka helyen?
2020. ápr. 6. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!