Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a ruha még belefér a...

Ez a ruha még belefér a munkahelyi viseletbe (kép)?

Figyelt kérdés

Találtam két nagyon szexi ruhát, amit szívesen viselnék, de nem tudom, hogy munkahelyre (könyvelő vagyok, szóval irodai munka, dress kód nincs) nem sok-e kicsit. Belefér még?

Egyik: [link]

Másik: [link]

2019. szept. 9. 14:07
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Az nem függ össze a munkával, jól végzem, nem volt panasz rám. Attól, hogy hordok miniszoknyát, meg mélyen dekoltált felsőt, még ugyanúgy tudok dolgozni.
2019. szept. 9. 15:16
 12/48 anonim ***** válasza:
91%
Ezek a ruhák nem szexik, hanem közönségesek.
2019. szept. 9. 15:30
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

1. Ezek tényleg közönségesek, gagyik, nem pedig szexik.

2. Munkahelyen nem illik kitenni a pcsádat...

3. Miért pont a munkahelyeden akarnád ezeket viselni?!

2019. szept. 9. 15:34
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Felveheted, de előbb utóbb valamelyik főnök biztos hogy kivag miatta 😂 Nálunk legalábbis roppalya, ha valaki raszólás után is ilyen ruhában jön be. Sima iroda ahol dolgozom.
2019. szept. 9. 15:39
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Trollkodásnak elég gyenge próbálkozás volt.
2019. szept. 9. 15:39
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem fér bele. Ordit róla, hogy könnyen kapható olcso nő a gazdája. Inkább buliba javasolt.
2019. szept. 9. 15:40
 17/48 A kérdező kommentje:

"3. Miért pont a munkahelyeden akarnád ezeket viselni?!"

Azért, mert ez az utcai viseletem és a munkahelyi viseletem közötti kompromisszumos megoldás.

2019. szept. 9. 15:49
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek elég proli ruhák,de te tudod.
2019. szept. 9. 15:52
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez az atmenet, akkor az utcan egy szal tangaban setalgatsz?! Komolyan mondom, h ilyen ruhaban mar csak egy nyusziful kellene rad es koltozhetsz a playboy hazba. Basszus, az utcan en is szeretek csinos lenni, nekem sincs dresscode a munkahelyemen, de vagy kosztumben jarok vagy egy sotet esetleg puderrozsaszin/nude stb midi ruhaban. A szoknya max 10 centivel terd folott. Ha annal rovidebb, akkor nem irodaba valo. A csipke meg plane nem irodai viselet... A melleim meg nem a munkatarsaimra tertoznak, azt majd a paromnak megmutatom csipkebe oltoztetve...
2019. szept. 9. 15:59
 20/48 anonim ***** válasza:
88%

Egy ilyennel fel lehet venni.

[link]

2019. szept. 9. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!