Ez a ruha még belefér a munkahelyi viseletbe (kép)?
Figyelt kérdés
Találtam két nagyon szexi ruhát, amit szívesen viselnék, de nem tudom, hogy munkahelyre (könyvelő vagyok, szóval irodai munka, dress kód nincs) nem sok-e kicsit. Belefér még?
“Azért, mert ez az utcai viseletem és a munkahelyi viseletem közötti kompromisszumos megoldás.”
Ez kompromisszumos megoldás?! Akkor te a hétköznapokban kb.szó szerint kipakolod mindened? Ne haragudj, de iszonyatosan közönségesen öltözködhetsz...ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, kicsit vegyél vissza..persze, ha szeretsz úgy kinézni, mint egy olcsó rbanc, a te dolgod.
2019. szept. 9. 16:01
22/48 A kérdező kommentje:
Ne már, ezekből a ruhákból nincs is kint semmim, attól, hogy csipkés, még nem mutatok semmit. A mindennapokban van, hogy mélyen dekoltált felső van rajtam, vagy nagyon rövid short, de pont azért keresek olyan ruhákat, amik többet takarnak. Nem fogok galléros nadrágkosztümben járni...
Egyébként a sarazóknak mondanám, hogy a mindennapokban nem egy szál tangában vagyok, ma is sima leggingset viselek egy toppal, ezeket, szóval nem tudom, ezt miért kell:
Ha csinos akarsz lenni legyél csinos, nincs azzal baj! De ezek amiket linkelsz BULIRUHÁK!! Érted? BULIRUHA! NEM munkahelyre való!
Milyen könyvelő lehetsz, ha még ezt sem bírod felfogni?
2019. szept. 9. 16:22
28/48 anonim válasza:
De remelem, h ezek a ruhak melle parosul egy s*ggis ero szoke muhaj, Xl-es meretu, csilivili mukorom, es akkora muszempilla, h a pislogas is nehez... es reggel minimum 60 perc sminkeles
2019. szept. 9. 16:25
29/48 anonim válasza:
Na látod ott kezdődik a baj,hogy te leggingst toppal veszel fel,és állítólag irodában dolgozol.Ha neked ah utolsó linkeken szereplő ruháktól feljebb már csak a burka van,igen nagy gondok lehetnek...De tudod mit,viseld bátran őket,magadról állítasz ki véleményt szerencsére nem rólunk válaszolókról.
2019. szept. 9. 16:26
30/48 A kérdező kommentje:
Eddig még csak elismerő véleményt kaptam a stílusomról, szóval nem hiszem, hogy bármi baj lenne vele. A fekete overált rendeltem meg, megnyugodhattok, abból nem lesz kint semmim.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!