Csajozós ruha fogalmába ez még belefér?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egyik haverommal, hogy hogyan is kell öltözködni csajozáshoz. Addig egyet értettünk, hogy fekete cipő, farmer, fekete ing, esetleg óra. Ő azt mondta, hogy ez túl átlagos, dobjuk fel. Vegyünk fel veretes (ősmagyar) övet meg tarsolyt. Szerintem ez elég merész ötlet, szerintetek?2013. júl. 29. 13:49
1/12 anonim válasza:
nekem nem lenne vele bajom:)
de ez ízlés kérdése...
16/l
2/12 anonim válasza:
Nem komplett :D Neked van igazad, ez "elég merész"
3/12 anonim válasza:
Az biztos hogy feldobná de nem a csajozós ruha pártjára
4/12 anonim válasza:
Engem pl taszít ez az ősmagyarnak érzem magam stílus.... De ízlések és pofonok. 22/N De amit te gondolsz, az teljesen rendben van. Elegáns.
5/12 anonim válasza:
mi az hogy csajozós ruha?
lehet hogy velem van a gond,de nem nagyon értem a fogalmat
miért kéne a csajozáshoz külön kiöltözni?
legyél természetes,olyan mint máskor
mindegy hogy milyen ruhában vagy,ha később kiderül hogy alapból nem is olyan az ízlésed,vagy csak ilyen "alkalmakra" veszed fel,ilyen esetben nálam borulna a kapcsolat,kivéve ha olyan helyen találkozunk ahol elvárt ez a megjelenés
20N
6/12 anonim válasza:
:D :D Hát nekem nem jönne be, minél egyszerűbb annál jobb. Egy farmer meg egyszínű póló, az óra még teljesen okés, de ennyi... (21L)
7/12 A kérdező kommentje:
#5 Csajozós ruha alatt azt értem, ha pl egy buliba vagy diszkóba megyek és kifejezetten ez a célom.
2013. júl. 29. 22:09
8/12 anonim válasza:
Remélem nem fogjátok lejáratni a valós nemzeti érzelmű és öltözködési hagyománytisztelő emberek kiegészítőit holmi diszkóba csajozás címszóval...
10/12 A kérdező kommentje:
#8 Én semmiképpen. Nekem is van teljes felszerelés. És ami ahhoz tartozik az nem tartozik máshoz (szerintem).
2013. júl. 31. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!