Ez a ruha még belefér a munkahelyi viseletbe (kép)?
Találtam két nagyon szexi ruhát, amit szívesen viselnék, de nem tudom, hogy munkahelyre (könyvelő vagyok, szóval irodai munka, dress kód nincs) nem sok-e kicsit. Belefér még?
Egyik: [link]
Másik: [link]
A fekete ovarallbol nincs kint semmid? Csak a hasad meg az egesz hatad
Ez kesz, en sirok. Remelem, h a kornyek prostijainak a futtatoinak csinalod a konyvelest XD
Szerintem meg sokkal szexibb egy szép farmernadrág egy csinos blúzzal, ami nem mélyen dekoltált, ami takar és sejtelmes, sokkal jobban beindulnak tőle a pasik is, mint az efféle közönséges ruhák láttán. Szívem, ezek közönségesek, öt éve volt divat talán buliba, de már oda se vesz fel ilyet senki, mert nagyon ritka az olyan lány akinek az alakja megfelel hozzá, a tiéd legalább olyan hogy nem lóg ki a narancsbőr, ezazamaz?
Nálunk is volt egy csaj, aki ilyenekbe járt, aztán meguntuk az öltözködését, kirúgtuk. Mondjuk, nem szóltunk neki.
Javaslok egy gardrób frissítést, orsayben nagyon jó rucik vannak..
Istenem :D ezt nem hiszem el komolyan...
Kiktől kaptál dícséretet erre, hadd kérdezzem már meg...miért nem tartod magad annyira, hogy csinosan öltözködj? Feltűnési viszketegséged van esetleg?
Az amúgy, hogy nincs dress code, nem jelenti azt, hogy azt vehetsz fel, amit akarsz. Ez kb. annyit jelent, hogy felvehetsz olyan ruhát amiben mondjuk a szüleidhez mész látogatóba, vagy olyat, amiben ügyintézni mész stbstb, vagyis nem kell kis kosztümben meg blúzban járkálnod..tudod van egy dolog, amit illemnek hívnak.
Próbálkozz meg azzal, hogy utána nézel annak, hogy mi a különbség a szexi és a közönséges között. Nagyon sokat elmond rólad, hogy így öltözködsz..Amúgy tényleg, buliba se vesznek már fel ilyet normális helyeken a nők/lányok...
U.I.: A leggings NEM nadrág, nem hordjuk toppal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!