Mekkora lesz a végleges magasságom? Van esélyem arra, hogy érvényesüljek a modell szakmában?
Pici vagy modellnek és annyit már nem fogsz nőni.
Menarche után (ha nem extrém korán jött meg) már nem valószínű 10 centinél több.
A könnyen fogyok dolog egy kislánynál még nem mutatvány. Életkori sajátosság. Egy egészséges gyereknek gyorsabb az anyagcseréje, mint egy felnőttnek.
A súlyingadozás a testeden áthaladó kaja és folyadék (az emésztés szakaszaiban más-más súlya van).
Kedves kérdező!
Én is 12/l vagyok, a modellkedéshet minimum 173 cm kell, amit biztosan nem fogsz elérni. Ha szép és karakteres arcod van, próbáld meg a színészkedést.
Sok sikert!
először is tanulj meg magyarul ragozni. Azzal többre mész, mint a modellkedéssel.
12 évesen fogyózol? Én ennyi idősen azt se tudtam, mi az :D
172 cm vagyok és kicsinek mondtak egyébként, szóval felejtős. Egyébként pedig 17 cm-t biztos nem fogsz nyúlni :)
akár még 18 évesen is tudsz nőni. de persze nem úgy hogy 1 év alatt 10 centit, de én 17-20 éves korom között nőttem 2-3 centit.
A családod milyen nővésű? Nyilván ha mindenki 150 cm körül van akkor te se számíts rá hogy magas leszel, de ha van 180 centis a családban máris nagyobb rá az esély hogy még sokat nősz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!