Szerintetek vagyok ahhoz elég szép hogy modellkedhessek?
2016. ápr. 3. 13:41
2/22 anonim válasza:
nem vagy az a modell alkat
Az arcodban nincs semmi kulonleges
Ettol fuggetlenul nem vagy csunya csak nem modellnek valo.
5/22 anonim válasza:
Szia
Szerintem nagyon szép arcod van viszont elég átlagos sajna..A modell cégek manapság az érdekes arc szerkezettel megáldott embereket keresik..
Ettől függetlenül még lehetsz modell ha jól az arányaid és vékony vagy (nagyon vékony)
Remélem segítettem és amit írtam nem bántásnak szánom!
6/22 anonim válasza:
bárkiből lehet modell. direkt vannak csúnya embereket kereső modell ügynökségek, és jól kereső csúnya modellek. te átlagosnak tűnsz, mondhatni átlagosan szép vagy, inkább válassz valami más munkát
7/22 anonim válasza:
Gyááá rosszul lettem a fogszabályzós vigyorgós képektől. Inkább csukd be a szád.
8/22 anonim válasza:
A sulimban is látni hasonló lányokat, kb 10-ből 3 lány így néz ki.
9/22 Kenzo Tenma válasza:
Én már láttam ezt az arcot valahol. Csak nem valami facebook celeb a kishölgy? :D
10/22 anonim válasza:
4 agyonsminkelt arckép alapján szerinted meg lehet állapítani jó-e valaki modellnek? Főleg hogy ott a test a lényeg, meg a méretek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!