Szerintetek ez a lány szép?
Figyelt kérdés
10/?
www.kepfeltoltes.hu/view/151209/6c2054c6e9600746ce1385bb_florence_colgate_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2015. dec. 9. 01:02
5/10 anonim válasza:
Szerintem szép, csak ez a haj kicsit előnytelen...mármint a fazon nem a szín.
10/8
9/10 anonim válasza:
nekem tetszik. szerintem is inkább helyes, mint szép 10/6 - 10/7, de nekem az ilyen lányok SOKKAL jobban bejönnek, mint a 10/9 - 10/10-es bombázók.
főleg, ha a személyisége is szimpatikus, mert a külöső önmagában édes kevés.
persze kérdés, hogy mire is vonatkozik a kérdés. mivel modellkedés címszó alatt kérdezted, nekem modellekben is jobban bejönnek az ilyen lányok. én szívesen fényképzenék ilyen lányokat, de egy reklámkampány arcának én sem biztos, hogy őket választanám, mert ott mások értékrendjét kell megcélozni, nem a saját ízlésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!