Mekkora kell hogy legyen max. A combom körmérete, hogy modellkedni tudjak?
Figyelt kérdés
Most 42 cm a körmérete, és kíváncsi vagyok, hogy:
1. Cara Delevingne, Lily Alridge, Cndice Swanepoel stb. combkörmérete mennyi
2. mekkora combkörméret kell ahhoz hogy modellkedhessek?
2016. ápr. 5. 18:20
1/4 anonim válasza:
50 cm alatt.
86-89 cm hosszúságú lábakkal (amit belül kell mérni). Ez a kifutómodellekre vonatkozik.
2/4 Sims válasza:
Én 170cm vagyok és 108cm a láb hosszam. 89cm láb nagyon rövid. A kerdesre valaszolva pedig TILOS össze érnie a combjaidnak. Tehát ha van három ököl hely a lábaid között de 51cm a comkor attól még lehetz modell de nrm ezeken múlik. Min 170-3 cm kell légy vékony, NAGYON. Engem nrm vettek be egy ügynökséghez mert 61 volt a derekam...És nem 60.
3/4 Sims válasza:
Előző vagyok azt rl felejtettem mondani h küldhetsz privátban képet akk tudnak segíteni.
4/4 anonim válasza:
Igazából 2-es nem muszáj 60-nak lenni valószínűleg nem azért nem vettek be. Engem bevettek és 67 a derekam, és mire portfólió fotózás lesz 64-re le kell vinnem legalább. Az arc is számít és a magasság, mell, csípő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!