Felkerestek facebookon a The Diary Managementől hogy lenne e kedvem modellkedni. Ez kamu?
Azt irtak hogy erdekesnek talaljak a kaeakterem es beszeljem le a szuleimmel.
14/L
Nekem is írtak, ugyanezzel a szöveggel.:D Csak én nem a gyakorira jöttem kérdezősködni, ahol úgysem kapsz érdemi választ, hanem neten keresgéltem, és amúgy ja, szerintem az ügynökség megbízható, a PS Magazin is a top 5 magyar modellügynökség közt említi, és aki nekem írt nem is tűnik fake-nek (és nem mellesleg ő fedezte fel Palvin Barbit is :D), szóval én visszaírtam neki. Bár nem vagyok elég vékony, szóval mikor majd erre terelődik a téma, úgyis ki fogok hullani, de az esély megvan, szóval én igyekszem kihasználni. Meg végülis fogyni tudok, mivel alapjáraton azért vékony alkat vagyok, csak felhagytam a sportolással az utóbbi időben és felszedtem pár kilót, de most megint elkezdtem sportolni, mert le akarom adni ezt a felesleget, szóval ez még egy tök jó motiváció is lehet. Nem élem nagyon bele magam, de én azért szeretném megragadni ezt a lehetőséget.
Szóval szerintem nem, nem kamu, és ha kiderülne, hogy mégis, ne aggódj kedves első válaszoló nem leszek olyan hülye és életképtelen, hogy ilyen helyzetbe kerüljek, meg fizetni sem fogok.
Kérdező, majd mesélj, hogy írtál-e nekik végül, és ők mit írtak neked, érdekelne, hogy hogy megy ez úgy általánosságban/másoknál, vagy akár a paramétereid is leírhatnád, kíváncsi vagyok igazán, ha itt nem, akár privátban is. :D 15/l
instán követi őket Palvin Barbi is :) (realbarbarapalvin)
és Baráti Vince az ügynök a Diarynál,aki régebben az ICONnál dolgozott+ugye ő fedezte fel Palvin Barbit.
(engem ma jelöltek be,de még nem írtak rám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!