Segítség! Megkeresett egy hölgy az Icon Model Managementtől, hogy érdekelne-e a modellkedés. Akkor kamu, ha egy hölgy keresett fel?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy egy Vince nevű férfi szoktt ráírni az emberekre. Szerintetek akkor ez kamu? Meg mennyire megbízható?2015. júl. 4. 11:59
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Az Icon nem egy kamu ügynökség, és van mikor ráírnak az emberekre, ha megfelelőnek találják őket.
4/10 anonim válasza:
Az ICON ketté vált,már nincs ott Baráti Vince. Ő már az új Diary ügynökségnél dolgozik. Simán lehet,hogy egy nő vette fel veled a kapcsolatot :) sok sikert :))
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
szerintetek akkor küldjek neki üzenetbe képet, mert azt kért!?
2015. júl. 6. 00:05
7/10 anonim válasza:
Uzenetben kepet?
Haaaat, nekem ez gyanus. Az ugynoksegek szemelyes interjut kernek nem emailezgetne kepekert.
8/10 anonim válasza:
ez tévedés :) igenis kérnek képet e-mailban,és nem ritka,hogy facebook-on vagy instagramon találnak meg. ha a feltöltött képek alapján nem tudnak dönteni,hogy érdemes e egy személyes találkozó,akkor kérnek képet,és utána szólnak,hogy érdemes e bemenni az ügynökséghez vagy sem :) ahol csinálnak polaroid képeket,lemérik a modell méreteit stb :) itt sima képekről van szó,tehát szemből egy kép összefogott hajjal,smink nélkül és filter nélkül,egy kép oldalról,egy teljes alakos kép. nem fehérneműben kell a képet elküldeni :)
9/10 anonim válasza:
Engem is egy hölgy keresett meg az Icontól,és voltunk is náluk személyesen Budapesten.Ez nem kamu,és nem is kamuügynökség.Nyugodtan küldj nekik képet,megbízhatóak.
10/10 Madarász Manna válasza:
Jacso Barbara az egyik vezeto,o irt ram is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!