Lehetek modell? 12-13 évesen már lehet modellkedni? Illetve milyen adottságok, méretek stb. kellenek ahhoz h modell lehessek? Egyébként ez régi álmom nem csak úgy egyik napról a másikra kitaláltam.
Figyelt kérdés
ha kérhetem értelmes válaszokat írjatok és mellőzük az olyan véleményeket mint pl.: "Szerintem ne legyél modell" és hasonlók.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
2016. febr. 10. 15:03
1/5 anonim válasza:
Persze hogy lehetsz modell, ilyenkor kell jelentkezni. Az életkorodhoz mérik a magasságodat, magasnak kell lenni. A csipőszélleséget is nézik annak 90 centi alatt kell lennie. Ha már 91cm nem fogják elfogadni. Igazából a magasság és a testalkat a lényeg. Hajrá, szurkolok! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. febr. 11. 15:19
3/5 ivcsfáfá válasza:
Elméletileg elküldenek majd orvoshoz, aki megállapítja, hogy körülbelül milyen magas leszel. Lányoknál feltétel a legalább 173 cm-es, de maximum 180 cm-es magasság, ideális a 13 - 21 év közötti életkor.
Elvárás a nyúlánk - vékony alkat: maximum 62-es derék és 92-es csípő.(VM Model oldaláról másoltam ki az utolsó 2 mondatot.)
4/5 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok,és nálam is minden megfelel,de még nem küldtem a jelentkezési lapomat,de ga elküldöd,akkor légyszi az Attractive hoz küldjed.
Az a legjobb modellügynökség magyarországon.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, az utolsónak pedig sok szerencsét! :)
2016. febr. 26. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!