Andus1795 kérdése:
Magassarkúban castingra?
Figyelt kérdés
Modell castingra muszáj magassarkúban menni? Mert én inkább a tornacipőket szeretem és abban mennék, de úgy hallottam hogy oda magassarkúban kell.2016. márc. 31. 12:03
1/5 anonim válasza:
Es az kliens ele is tornacipoben fogsz allni? Vagy hogy gondoltad? Kesobb munkan is megmondod hogy te inkabb a tornacipot szereted? Te vagy ott a huszadrangu. Pont nem erdekel senkit hogy te mit szeretsz. Castingra pedig rendes magassarkuban (12-13 cmtol felfele) megyunk fekete, alakra feszulo ruhaban, smink nelkul. Maskulonben nem vagy komolyan veheto.
Egyebkent ok fizetosek de van munkajuk.
2/5 *Glissade* válasza:
Ne öltözz r.ibancnak!
Nyugodtan fedd fel, ami neked kényeémes.
3/5 anonim válasza:
"Rendes magassarkú" lol az pont hogy véget ér 10 centinél. Az annál magasabb elég proli, akkor is ha hat számjegyű az ára.
4/5 anonim válasza:
Nem a proli 20 centis lakk platformos cipokrol van szo :'D. Modelleknel a magassarku 13 centi korul kezdodik izlesesen persze. Az alatt az ugynokseg be sem enged a castingra mert nincs szukseg olyanokra akik nem tudnak feloltozni a helyzethez megfeleloen. Ott nem onmagadat hanem az ugynokseget mutatod be. Ok meg nem fogjak hagyni hogy tornacipoben meg kis sarku valamikben leegesd oket.
5/5 anonim válasza:
Ha nem abban mész, akkor mindenképp vigyél magaddal magassarkút, mert a modell castingokon megnézik hogyan jársz a magassarkúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!