Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Anya el akar vinni egy modell...

Anya el akar vinni egy modell castingra, mit csináljak a bőrhibákkal?

Figyelt kérdés

Maximálisan meg vagyok elégedve magammal. Vékony/magas vagyok, hosszú hajam van, de a pattanások ellen egyszerűen nem tudok mit tenni. Semmi baj nem lenne az arcommal, nem is volt semmi probléma vele. De 2 éve elkezdett pattanásosodni. A homlokomon szokott lenni néhàny, de ha van akkor az nagyon látszik. A bőröm nagyon fehér, úgyhogy a bőrhibák rögtön meglátszanak.

A castingon nem lehet még púdert se kenni az arca, de az nélkűl meg teljesen felesleges elmenni, mert úgy semmi esélyem. Mit csináljak, hogy addig legalàbb szép legyen az arcom?

2015. márc. 31. 17:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Nélkül*
2015. márc. 31. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb modellnek vannak bőrhibái, ez nem számít semmit. Korrektort meg használhatsz.
2015. márc. 31. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem korrektort használhatsz, púdert is, vagy külön kikötötték, hogy ezek sem lehetnek?

egy jó ügynökség segít az ilyenekben is, ajánlanak egy jó szakembert, étrendet. ha tetszel nekik, emiatt nem fogak visszautasítani, mert az aknék kezelhetőek.

2015. márc. 31. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:
ha felvesznek ott van a photoshop
2015. ápr. 13. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!