Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » ICON modell jelentekés?

ICON modell jelentekés?

Figyelt kérdés

Hogy tudnák jelentkezni az ICON modell-nek?

Hogy van ez? 174 cm 12 éves vagyok.

8 általános után milyen iskolába mennyek??

2016. ápr. 9. 08:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia :) Én 14 éves vagyok és az ICON model management-nak dolgozom. Magassàgod megvan a modellkedésre, azt viszont nem írtad le, hogy hàny kiló vagy, mik a mèreteid stb. de gondolom nem vagy duci ha modellkedni szeretnél :) Tehàt ha tènyleg konolyan gondolod, ès a szüleid is beleegyeznek (èn annak idejèn nehezen vettem rà őket, de aztàn megengedtèk) akkor keresd fel az ICON management vatalos oldalàt. Ott keresd ki a jelentkezèsi ìvet ès töltsd ki. Meg kell majd adnod a neved, korod, mèreteid, sùlyod, a te vagy a szüleid telefonszàmàt ès talàn 3 kèpet kell küldened nekik, de nem emlèkszek pontosan. Egyet profilből, egy oldalasat majd egy egèsz alakosat. Elküldöd ezt a cuccost ès vàrod a visszajelzèst. Ha nem ìrnak vissza vagy nem jìvnak az valszeg azt jelenti, hogy nem vagy alkalmas. Viszont ha ùgy döntenek, akkor megbeszél a szüleiddel egy szemèlyes talàlkát. Oda elmèsz te és az anyukàd/apukàd/mindketten és le fognak ők is fotòzni. Kèrdezni fognak egy-kèt dolgot, majd vègig kell előttük sètàlnod. Aztàn eldöntik hogy kellesz-e nekik. Azutàn portfòliò, utazàs stb.. :) Majd ha ideèrsz, akkor dobj meg egy üzivel ès segìtek, bàr a ICON-nàl majd ùgyis mindent elmondanak

Amit tanàcsolok neked az az,hogy gyakorold a pòzokat, el sem hiszed ilyen nehéz 20 percikitekert kezekkel ülni és a fotòs insrukciòjira figyelni. Mdell iskola meg tanfolyam van, de az hülyesèg,igazàm akkor tanulsz ha kipròbàlod a fotòzàsokat. Szval ha ne leszel olyan hìres neadj' isten mint Palvin Barbi, akr megteszi a rendes gimi ;) Bàr mondjuk szerintem elèg lenne, ha 1-2 èv mùlva jelenteznèl az ICON-hoz, mèg fiatal vagy

Sok sikert :)

2016. ápr. 10. 13:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi! És mi a teljes neved ha meg kérdezhetem?

Igen majd 8. Osztály után gondoltam. :)

2016. ápr. 10. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!