Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy lehet valaki ugy modell,...

Hogy lehet valaki ugy modell, hogy ronda?

Figyelt kérdés
Nem ertem,manapsag mar minden masodik lany modell,de egy csomoan nem is szepek...A nem szep lanyok azok hogy lesznek modellek?pl.:fotomodellek.Manapsag mar barki lehet modell?
2016. márc. 29. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A modelleknél az számít a jobban, hogy karakteres legyen az arcuk, ami megragadja az emberek figyelmét. Egyébként meg a szépség relatív, nem mindenkinek egyforma az ízlése.
2016. márc. 29. 15:53
 2/3 anonim válasza:
Eloszor is. Fogjatok mar fel, hogy nincs olyan, hogy fotomodell meg kifuto modell. van komoly modell meg komolytalan. na mar most nem az a lenyeg, hogy ki "szep" meg valoban az elegge relativ. olyan arc kell amire emlekeznek az emberek es nem tevesztik ossze valaki maséval. az pedig, hogy minden masodik lany modell, az eros tulzas. mint mar emlitettem vannak komolytalanok is pl az aki fizet azert, hogy modellnek hivhassa magat, az nem komoly. olyan ugynoksegeket nezz mint pl az icon vagy a vm. az o honlapjukon igazi modelek vannak karakteres arccal ;)
2016. márc. 30. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a modellkedő lányok 90%-ára ez nagyon igaz.
2016. ápr. 17. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!