Titeket zavarna ha a lányotok fehérnemű modell lenne
hobbiként?
1/13 anonim válasza:
Rövidre fogva:Igen, zavarna.
2016. márc. 29. 12:45
volt már, pont a héten ez a kérdés. ha nem te írtad ki azt is, akkor keresd vissza , hátha segít.
amúgy az én véleményem az , hogy ha nagyon jól keresel , akkor ne vállalj el ilyesmit.
de mivel már felnőtt vagy, te dolgod. gondolom nem tagadnak ki emiatt a szüleid. de nem is biztos,hogy büszkék lesznek rá.
2016. márc. 29. 12:48
3/13 donmogyoróscsirke válasza:
A mai világunkban örülni kell bármi féle munkalehetőségnek.. Ha az én lányom viszont dolgozna, és mellette ilyen munkája is lenne, inkább büszke lennék rá, hogy mennyi helyen tudja értelmesen felhasználni adottságait ( nem a rossz értelemben, kedves trollok ). Ha aktot meg nem vállalsz akkor főleg semmi probléma. Ki tudja, beindul a dolog és talán még nagyobb lehetőségeket kapsz a modell karrier útján. Sok sikert!
2016. márc. 29. 12:49
Nem, főleg hogy mellette van egy olyan szakmád is, ami biztos. Én egyetem alatt modellkedtem, igaz, nem fehérneműmodellként, és a szüleim teljes mértékben támogattak ebben.
2016. márc. 29. 12:55
Nem akarok ünneprontó lenni, de:
A hostesseket se dugják meg a rendezvény után, ahogy a csinibabákat se Dubai-ban... Ez nem olyan szakma, ahol egyenes gerinccel messze jutnál. Más kérdés, hogy amikor óriásplakáton terpesztesz mit szól majd a nagyon jól fizető főnököd. Front office területen nem éppen előny az ilyesmi
2016. márc. 29. 12:56
6/13 A kérdező kommentje:
De írtam, hogy hobbiként csinálnám, nem a pénzért. Majd 60 évesen visszanézném, hogy milyen szép voltam. Emlékként.
Nem mutatnám meg a szüleimnek, előttük szégyenlős vagyok.
7/13 A kérdező kommentje:
Saját cégem van, nem befolyásolná. Katalógus fotózásról lenne most szó. Az nem érdekel, hogy ki mit gondol, csak azt nem szeretném, hogy a szüleim orra elé dugják a képeimet. Vagy az öcsém elé. Elegáns, szexi fotókról lenne szó.
Hobbiként? Tudsz róla ugye, hogy ez munka, szerződéssel meg minden? Sok időbe és pénzbe is kerül mert utazgatni kell, és formában tartani magad, amihez edző kell és egyebek. És a kezdő modellekkel kb úgy bánnak mint egy próbababával... szóval nem túl jól. Nem egy szórakoztató dolog modellnek lenni, nem is értem miért képzelik ezt sokan. Pl fotózás: beállítanak egy pózba, úgy állsz percekig, átállítanak másikba, úgy állsz és így megy órákig... Normális munka mellett erre van időd?
2016. márc. 29. 13:06
9/13 A kérdező kommentje:
Ez egy alkalom lenne. nem akarok profi modell lenni, arra valóban nincs időm. Formában vagyok. :)
Azt hittem világos: egy egyszerű katalógus fotózás lenne. Nem kell utazgatnom.
De ha csak egy egyszerű fotózás, akkor nem leszel fehérnemű modell. Csak elmész egy fotózásra. :D Ha nem munka, akkor azokat a képeket te kapod meg, és annak mutatod meg, akinek akarod. Kivéve, amiket feltesz a fotós a saját oldalára.
2016. márc. 29. 13:53
Kapcsolódó kérdések: