Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Titeket zavarna ha a lányotok...

Titeket zavarna ha a lányotok fehérnemű modell lenne hobbiként?

Figyelt kérdés
Értékesítőként dolgozom, nagyon jól keresek, de kicsit exhibicionista vagyok és lenne rá lehetőségem. Sokszor hívtak már modellkedni, az nem érdekel. A karrieremet nem befolyásolná. Aktot nem vállalnék.
2016. márc. 29. 12:42
1 2
 1/13 anonim válasza:
53%
Rövidre fogva:Igen, zavarna.
2016. márc. 29. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:

volt már, pont a héten ez a kérdés. ha nem te írtad ki azt is, akkor keresd vissza , hátha segít.

amúgy az én véleményem az , hogy ha nagyon jól keresel , akkor ne vállalj el ilyesmit.

de mivel már felnőtt vagy, te dolgod. gondolom nem tagadnak ki emiatt a szüleid. de nem is biztos,hogy büszkék lesznek rá.

2016. márc. 29. 12:48
 3/13 donmogyoróscsirke válasza:
100%
A mai világunkban örülni kell bármi féle munkalehetőségnek.. Ha az én lányom viszont dolgozna, és mellette ilyen munkája is lenne, inkább büszke lennék rá, hogy mennyi helyen tudja értelmesen felhasználni adottságait ( nem a rossz értelemben, kedves trollok ). Ha aktot meg nem vállalsz akkor főleg semmi probléma. Ki tudja, beindul a dolog és talán még nagyobb lehetőségeket kapsz a modell karrier útján. Sok sikert!
2016. márc. 29. 12:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem, főleg hogy mellette van egy olyan szakmád is, ami biztos. Én egyetem alatt modellkedtem, igaz, nem fehérneműmodellként, és a szüleim teljes mértékben támogattak ebben.
2016. márc. 29. 12:55
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem akarok ünneprontó lenni, de:

A hostesseket se dugják meg a rendezvény után, ahogy a csinibabákat se Dubai-ban... Ez nem olyan szakma, ahol egyenes gerinccel messze jutnál. Más kérdés, hogy amikor óriásplakáton terpesztesz mit szól majd a nagyon jól fizető főnököd. Front office területen nem éppen előny az ilyesmi

2016. márc. 29. 12:56
 6/13 A kérdező kommentje:

De írtam, hogy hobbiként csinálnám, nem a pénzért. Majd 60 évesen visszanézném, hogy milyen szép voltam. Emlékként.

Nem mutatnám meg a szüleimnek, előttük szégyenlős vagyok.

2016. márc. 29. 13:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Saját cégem van, nem befolyásolná. Katalógus fotózásról lenne most szó. Az nem érdekel, hogy ki mit gondol, csak azt nem szeretném, hogy a szüleim orra elé dugják a képeimet. Vagy az öcsém elé. Elegáns, szexi fotókról lenne szó.
2016. márc. 29. 13:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Hobbiként? Tudsz róla ugye, hogy ez munka, szerződéssel meg minden? Sok időbe és pénzbe is kerül mert utazgatni kell, és formában tartani magad, amihez edző kell és egyebek. És a kezdő modellekkel kb úgy bánnak mint egy próbababával... szóval nem túl jól. Nem egy szórakoztató dolog modellnek lenni, nem is értem miért képzelik ezt sokan. Pl fotózás: beállítanak egy pózba, úgy állsz percekig, átállítanak másikba, úgy állsz és így megy órákig... Normális munka mellett erre van időd?
2016. márc. 29. 13:06
 9/13 A kérdező kommentje:

Ez egy alkalom lenne. nem akarok profi modell lenni, arra valóban nincs időm. Formában vagyok. :)

Azt hittem világos: egy egyszerű katalógus fotózás lenne. Nem kell utazgatnom.

2016. márc. 29. 13:08
 10/13 anonim ***** válasza:
De ha csak egy egyszerű fotózás, akkor nem leszel fehérnemű modell. Csak elmész egy fotózásra. :D Ha nem munka, akkor azokat a képeket te kapod meg, és annak mutatod meg, akinek akarod. Kivéve, amiket feltesz a fotós a saját oldalára.
2016. márc. 29. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!