Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek meg felelnek...

Szerintetek meg felelnek modelnek? -164cm -52kg 16 eves.

Figyelt kérdés

2015. szept. 9. 15:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Jó, ez egy eléggé agresszív vélemény volt... nem kellett volna ideírnia.

Viszont még egyszer szólnék: TE vagy a kérdező.

Nem lehetsz ugyanolyan agresszív, mint a legdurvább ember, aki ide ír.

Ezzel a normális embereket riasztod el innen, és csak az ilyen durvák fognak írni.

Jó lesz ez neked? Ezt akarod?

Amúgy, ha ilyen leszel, akkor még igazuk is lesz ráadásul.

2015. szept. 18. 12:14
 22/28 A kérdező kommentje:
Szerinted hogy kellene reagálnom ha ilyet írnak? Nem fogom neki meg köszönni..aki normális velem azzal én is az vagyok..az ilyenek nem érdekelnek..nem fogok a véleményére adni:D
2015. szept. 18. 14:28
 23/28 anonim ***** válasza:
19. vagyok. De hát ez az igazság. Nem néztem be semmit, csak tapasztalatból beszéltem. Én 170 cm felül vagyok és csak kicsit kevesebb a súlyom a tiednél, de még így is aggódok néha, hogy rám jön-e az a nyomorult ruha. Egy castingon se azt fogják mondani, hogy: Jaj babuka, van rajtad egy kis husika... hanem azt, hogy: Nem, jó. Kövér. Következőőőő! Nem fognak pátyolgatni azt elhiheted, ha pedig ilyen stílusban mint itt szólsz akkor egy életre elástad magad.
2015. szept. 18. 16:40
 24/28 A kérdező kommentje:
Értem..de ezt kultúráltan nem lehet mondani? Neked hogy esne ha valaki lekövérezne? (Mások szerint vékony,és jó az alakom..) És csak azért írtam ki hogy meg tudjam..
2015. szept. 18. 16:52
 25/28 anonim ***** válasza:
23. vagyok. Kövéreztek már le, nem voltak rendesek egyáltalán, de tényleg az voltam, ledobtam 3 kilót és most 50 vagyok. Az, hogy a környezeted dicsér az teljesen más dolog, attól még nem biztos, hogy modellnek való vagy.
2015. szept. 18. 18:02
 26/28 A kérdező kommentje:
Igen..elég sokan meg írták..
2015. szept. 18. 18:23
 27/28 anonim ***** válasza:

172 cm-től lehetsz modell, ha sikeres akarsz lenni. Palvin Barbi is csak azért jött szóba a 171 cm-jével, mert különleges arca van, na meg Cara Delevingne-vel is ez a helyzet.

Szóval, felőlem mehetsz valami sz*r céghez leszerződtetni, de karrierre ne számíts. Fogják kérni tőled a pénzt a fotózásokra, és ennyi.

2015. szept. 22. 22:14
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
A helyesíráshoz: az igekötőt egybeírjuk az igével. Csak azért szólok, mert te következetesen különírod, amiből látszik, hogy nem elgépelés. Tehát: "megfelelnék", "megpróbáljam", "elmondanám". És nem igekötő, de egybeírjuk azt is, hogy "mégis".
2015. szept. 30. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!