21/28 anonim válasza:
Jó, ez egy eléggé agresszív vélemény volt... nem kellett volna ideírnia.
Viszont még egyszer szólnék: TE vagy a kérdező.
Nem lehetsz ugyanolyan agresszív, mint a legdurvább ember, aki ide ír.
Ezzel a normális embereket riasztod el innen, és csak az ilyen durvák fognak írni.
Jó lesz ez neked? Ezt akarod?
Amúgy, ha ilyen leszel, akkor még igazuk is lesz ráadásul.
22/28 A kérdező kommentje:
Szerinted hogy kellene reagálnom ha ilyet írnak? Nem fogom neki meg köszönni..aki normális velem azzal én is az vagyok..az ilyenek nem érdekelnek..nem fogok a véleményére adni:D
2015. szept. 18. 14:28
23/28 anonim válasza:
19. vagyok. De hát ez az igazság. Nem néztem be semmit, csak tapasztalatból beszéltem. Én 170 cm felül vagyok és csak kicsit kevesebb a súlyom a tiednél, de még így is aggódok néha, hogy rám jön-e az a nyomorult ruha. Egy castingon se azt fogják mondani, hogy: Jaj babuka, van rajtad egy kis husika... hanem azt, hogy: Nem, jó. Kövér. Következőőőő! Nem fognak pátyolgatni azt elhiheted, ha pedig ilyen stílusban mint itt szólsz akkor egy életre elástad magad.
24/28 A kérdező kommentje:
Értem..de ezt kultúráltan nem lehet mondani? Neked hogy esne ha valaki lekövérezne? (Mások szerint vékony,és jó az alakom..) És csak azért írtam ki hogy meg tudjam..
2015. szept. 18. 16:52
25/28 anonim válasza:
23. vagyok. Kövéreztek már le, nem voltak rendesek egyáltalán, de tényleg az voltam, ledobtam 3 kilót és most 50 vagyok. Az, hogy a környezeted dicsér az teljesen más dolog, attól még nem biztos, hogy modellnek való vagy.
26/28 A kérdező kommentje:
Igen..elég sokan meg írták..
2015. szept. 18. 18:23
27/28 anonim válasza:
172 cm-től lehetsz modell, ha sikeres akarsz lenni. Palvin Barbi is csak azért jött szóba a 171 cm-jével, mert különleges arca van, na meg Cara Delevingne-vel is ez a helyzet.
Szóval, felőlem mehetsz valami sz*r céghez leszerződtetni, de karrierre ne számíts. Fogják kérni tőled a pénzt a fotózásokra, és ennyi.
28/28 anonim válasza:
A helyesíráshoz: az igekötőt egybeírjuk az igével. Csak azért szólok, mert te következetesen különírod, amiből látszik, hogy nem elgépelés. Tehát: "megfelelnék", "megpróbáljam", "elmondanám". És nem igekötő, de egybeírjuk azt is, hogy "mégis".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!