Milyen fegyverek (pisztolyok) felelnek meg az alábbi "követelményeknek"?
- Egy kézzel is lehet bírni a visszarúgását
- Viszonylag gyorsan lő
- Egy húzás, egy lövés (nem autómata)
- Min. 9 golyó 1 tárban
- Lehetőleg gyors tárcsere
- kb. 8 méterről testre 1-2 lövésből halálos
Revolverek kizárva
Egy felhúzás , 1 lövés ?
Ilyen nincsen , szekrénytáras fegyvereknél .
Amit te írsz , azok a régi revolverek voltak , hogy minden egyes lövéshez fel kellett húzni a kakast .
A szekrénytáras fegyverek mind fél automaták . Azaz egyszer felhúzod és utána magától automatikusan csőre tölt . Csak a ravasz meghúzásakor egyszer sül el , amíg az automata egymás után többször sül el .
A fegyverek ölő hatása 300-500m ( marok lőfegyver ) .
Az ölő hatás az nagyban attól függ , hogy hol találod el . Bele lőhetsz akár ötöt is , ha olyan helyre lősz ahol nincsenek fontos szervek , vagy fő ütőér .
Egyszóval én se vagyok nagy fegyver szakértő , de nagyon keveset tudsz róla . Valamint a feltételeidnek nincs is olyan marok lőfegyver ami megfelel .
De rengeteg fegyvert lehet mondani ami nem egészen felel meg az elvárásaidnak , ezért csak felsorolok párat :
-TAURUS:
1911 9x19
1911 9x19SS
24/7 9X19 LONG
25N
1. Az egy húzás, egy lövés alatt, nem felhúzást, hanem a ravasz egyszeri meghúzására gondoltam... (alapból nem is felhúzást írtam).
2. Az automata nem egyenlő a fél automatával... Pl. a Glock 18C full automata.
Az első válaszolónak pedig köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!