11/28 cagi555 válasza:
Szerintem meg inkább iskolába járj, hogy megtanulj helyesen írni! Bazzzzzzzzz!
12/28 A kérdező kommentje:
Azert nem tudok helyesen irni mert kihagytam egy l betut vagy mert ekezet nelkul irtam?faradt-.-
2015. szept. 14. 15:15
13/28 Akesz válasza:
- Model-nek igen, modell-nek nem.......
14/28 anonim válasza:
Teli vagy helyesírási hibával.
Mondjuk nem emiatt nem lehetsz modell... de ha szándékosan buta vagy, az nem használ sehol az életben.
15/28 A kérdező kommentje:
Sok itt az okoskodó..-.-
2015. szept. 15. 14:05
16/28 anonim válasza:
De te vagy a kérdező.
Neked itt kedvesnek és türelmesnek kell lenni. Még csak véletlenül sem lehetsz agresszív vagy becsmérlő.
17/28 Tommio válasza:
Konfekcióruha modell simán lehetsz, ha megvan hozzá az alakod, és a természetességed a képen. Ha alacsony vagy, max térdel a fotós....
18/28 anonim válasza:
Palvin Barbi méretei: 82-58-89
A svéd lány meg hiába vékony alapvetően, a csípője széles csontozatilag. Azzal nem tud mit kezdeni.
19/28 anonim válasza:
Nem felelsz meg. Alacsony vagy, kövér és undok. Sehol sem fognak alkalmazni.
20/28 A kérdező kommentje:
Hát ezt most nagyon benézted:DDD De te biztos nagyon csúnya lehetsz és kövér..de el mondanám hogy leszarom a véleményedet:*
2015. szept. 18. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!