Mi a magyar érettségi angol megfelelője? A magyar érettségi jegyei minek felelnek meg? Ha gáz lett a magyar érettségim érdemes letenni odakint egy nemzetközit, vagy ilyenkor mit kell tenni?
Egy itthoni középszintű matek 57%-al az = GCSE c vagy mi ennek az értéke?
Egy itthoni emelt töri 48%-al = A-level B ?
Sajnos nem tudom :)
A bachelor of physiotherapy 4 éves képzése érdekel.
A probláma az, hogy nincs is olyan tantárgyam, ami felvételi követelmény--> biology, human biology, phisical education, stb.
Ha úgy dönt az ember, hogy Angliában újraérettségizik, hogy felvételt nyerjen az adott szakra, akkor elég az a 3 tantárgy A level szinten, ami a követelmény?
Köszi szépen!
Igen erre gondoltam, biztos, hogy odakint fogom letenni :), már eldöntöttem
Egyébként az érettségi jegyeim egyáltalán nem tükrözik az akkori tudásomat.Lehetsz zseni is attól még bőven írhatsz ettől is rosszabbat is :).
AZ nem derült ki, hogy az emelt és a közép is A-level nek számít ? Tesznek e közötte különbséget, bár az én esetemben most ez már nem is számít
Ami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!