1/28 anonim válasza:
164 centi szerintem alacsony egy modellnek.
2/28 A kérdező kommentje:
Mennyinek kell meg felelni? Es ha valaki alacsony az nem lehet modell?
2015. szept. 9. 16:21
3/28 anonim válasza:
Na, rákerestem neked: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__modellkedes_..
Itt azt írja a nagyon alsó határ 170 cm, de 180 alatt nem is igazán foglalkoznak veled a neves cégek.
4/28 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget...es szerinted meg meg probaljam azert..vagy felesleges?:/
2015. szept. 9. 16:30
5/28 anonim válasza:
Alacsony lányokat nem alkalmaznak, mert modellnek lenni nem csak a fotózásról, kifutóról, reklámról szól. Mindenhol helyt kell állnod, ahová be akarnak tuszkolni. Az előzőleg linkelt kérdésnél volt a válaszok között egy link : [link]
Nagyon tanulságos. Olvasd el mindenképpen.
6/28 A kérdező kommentje:
Palvin Barbara sem csontsovany es meg is modellkedik..ez hogy lehet?
2015. szept. 9. 16:41
7/28 anonim válasza:
Ne minket akarj meggyőzni.
Az pedig, hogy van EGYETLEN nő, aki képes lett így is modellnek állni... nagyjából semmit nem jelent.
Legközelebb legalább a kategóriát találd el, ahol kérdezel.
8/28 anonim válasza:
1. Palvin Barbara egy a millióból, amolyan a kivétel erősíti a szabály-t dolog vonatkozik erre. 2. 164 cm kevés. Én 11 centivel vagyok magasabb nálad, és gyakorta megjegyzik a szakmában, hogy "szép-szép, de kicsike...". 164 centivel egyszerűen nem éred meg az ügynökségeknek, hogy pénzt invesztáljanak beléd, hiszen sehol sem fognak alkalmazni, akkor meg minek alkalmaznának ők téged? Semmiért. Vannak lányok akik 15-20 centivel magasabbak nálad, és kevesebb kilók mint te. Őket alkalmazzák, mert őket bármilyen castingra el lehet küldeni. Téged semmilyenre nem lehetne, mert meg se néznének, miután megtudták, hogy kicsi vagy. Ez egyszerű üzleti szemlélet, nem bántás. 3. OFF. Az a svéd lány aranyos meg minden, meg hétköznapi lánynak tényleg szép és karcsú, de modellnek kövér. És ha 5 éve a szakmában dolgozik, akkor tudhatná ezt ő is, ahelyett, hogy ilyen sértődős videókat posztolgat a netre. Senki nem kényszerítette a modellkedésre gondolom. Vannak szabályok, be kell őket tartani. Ha kövér vagy, alacsony vagy, akkor nem kellesz. Ezeket meg lehet szokni vagy meg lehet szökni. Ennyi :/.
10/28 gumicsizmás bagoly válasza:
Nem , de nem baj, van egy csomó más dolog is, szép szakmák, válassz valami mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!