Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modell szeretnék lenni,...

Modell szeretnék lenni, mindenem stimmel, csak a magasságom nem. Szerintetek? Többi lent

Figyelt kérdés

Már behívtak az Attractive modellügynökséghez, viszont félek, hogy nem leszek elég jó. Az utcán állítottak le, hogy milyen különleges arcom van és milyen jó a kisugárzásom.

12-és vagyok, 164-5 cm, de még nőni fogok.

(tudom meglepő a korom, de állítólag 13 éves kortól érdemes elkezdeni a modellkedést, és mindjárt itt a szülinapom, és egyébként is, nem nézek ki 12 évesnek, hanem úgy 15-nek)

szóval szeretném kikérni a véleményeteket, hogy így is van-e esélyem?

2014. dec. 22. 11:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
tényleg szép vagy (y)
2014. dec. 23. 14:05
 22/32 A kérdező kommentje:

ne haragudjatok csak telefonon vagyok es azert irok igy.

Nem vagyok ribis, tenyleg, eloszor nem is akartam feltenni a kepet, de nagyon kivancsi voltam a velemenyetekre. Most tenyleg el lehet hordani mindenfele ribinek, en tudom magamrol hogy nem vagyok az. Es lehet hogy minden 12eves erettebnek hiszi magat, de ok nem hiszem hogy regenyeket es verseket irnak a vilagrol. Nem hiszem hogy az eletrajzi filmek nyerik el a tetszeseit. Ja, es szinotos vagyok magyarbol, mondom, csak telorol vagyok.

Es koszonom a valaszokat, a tobbseg sokat segitett! Kellemes unnepeket! :)

2014. dec. 23. 19:44
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Most nem szeretnelek elkeseriteni, de nem nezel ki 15nek.

pontosan 12nek,max 13 de nem többnek!

max arcmodell lehetsz (ha lehetsz) sok sikert :)

2014. dec. 23. 21:17
 24/32 anonim ***** válasza:
42%
Minden tévhitben élővel közölném. NINCS olyan, hogy arcmodell, meg fotómodell, és hasonlók. Olyan van, hogy MODELL, aki szerepel reklámfilmekben, fotósorozatokon, és kifutón is. A kérdezőnek pedig: Igen meg van az arcod a szakmához, és a tested is. Tizenhét éves korodra eléred a megfelelő magasságot.
2014. dec. 23. 22:04
 25/32 anonim ***** válasza:
81%

aki linkelte az askos választ,annak gratuláció.

mindent benne van.

nincs külön-külön modell...

sajnos,én elég alacsony lány vagyok,pedig nekem mondták hogy szép arcom lenne hozzá.:)

talán,egyszer elérem a minimum magasságot(amit kétlek)

ezvan:)

16/l

2014. dec. 23. 22:55
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek megbántani, de az első képen nem egy 12 éves kislánynak tűnsz, hanem egy anorexiás prostituáltnak. Felesleges azzal érvelned, hogy mi lesz majd a fotózásokon, mivel egy 12 éves lánytól sem várnak el ilyen képet, pózt.
2014. dec. 24. 00:25
 27/32 A kérdező kommentje:
Mar banom, hogy feltettem a kepet, sajnos nem tudok valtoztatni rajta, pedig ha tehetnem megtennem. Ha valaki tudja, hogy lehet letorolni az elso keprt akkor megkoszonom:) Azert köszönöm a biztato valaszokat, sokat segitett:)
2014. dec. 24. 07:04
 28/32 anonim válasza:
Van.
2014. dec. 24. 19:52
 29/32 anonim válasza:

Jaj, ne foglalkozz már velük, mindent kritizálnak, manapság pedig ilyenek a 12-15 évesek, ez van...

Próbáld meg! Én is jelentkeztem az Attractivehoz, azt mondták, h mindenképp találkozni akarnak velem...

Remélem nem mindenkinek ezt írják :P

Én most 175 cm vagyok, 11 évesen kezdtem el rohamosan nőni.. Sztem te is fogsz :)

Sok sikert 😘 (16/L)

2014. dec. 25. 16:02
 30/32 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm! Nagyon rendes vagy! :)
2014. dec. 25. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!