Modell szeretnék lenni, mindenem stimmel, csak a magasságom nem. Szerintetek? Többi lent
Figyelt kérdés
Már behívtak az Attractive modellügynökséghez, viszont félek, hogy nem leszek elég jó. Az utcán állítottak le, hogy milyen különleges arcom van és milyen jó a kisugárzásom.
12-és vagyok, 164-5 cm, de még nőni fogok.
(tudom meglepő a korom, de állítólag 13 éves kortól érdemes elkezdeni a modellkedést, és mindjárt itt a szülinapom, és egyébként is, nem nézek ki 12 évesnek, hanem úgy 15-nek)
szóval szeretném kikérni a véleményeteket, hogy így is van-e esélyem?
2014. dec. 22. 11:34
1/32 anonim válasza:
Ha mutatsz képet, mondok véleményt
3/32 A kérdező kommentje:
hogyan kell képet feltölteni?
2014. dec. 22. 11:51
7/32 anonim válasza:
Lehetsz arcmodell is ahhoz nem kell meglennie a magasságnak...
8/32 anonim válasza:
Tudnál még képet küldeni magadról? :) Ezen viszonylag alig látszódik az arcod :) Egy kicsit élesebb,tisztább képet
10/32 anonim válasza:
Hát figyelj egy próbát megér ha már behívtak. 12 éves létedre elég kis kifejlett arcod van :) Szép szempillád van. ,,Arcmodell'' lehetsz szerintem.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!