20 evesen 68kg sok? Es a magassagom 1.58cm.
Figyelt kérdés
kene fogyjak?kover vagyok?2014. márc. 12. 13:23
1/15 anonim válasza:
Tükör van a lakásban? Akkor?
Én ekkora magassághoz kevesebb kilóval mentem szülni.
De ha nagyon sportos vagy (=normál a testzsírszázalékod és a nagyobb súlyt az izomzat adja), akkor még lehet jó is. Ugyanakkor kétlem, hogy abban az esetben is ilyen bizonytalan lennél a súlyoddal kapcsolatban!
2/15 anonim válasza:
Elég soknak tűnik! 35 évesen, 175 cm-vel nem vagyok a közelében sem. 60 kg vagyok és nem vagyok sovány.
Ahogy az előző írta, ha nem vagy sportoló, izmos, akkor ez elég sok.
3/15 A kérdező kommentje:
koszonom akkor fogyokurani fogok...este esetleg teszek egy kepet lassatok
2014. márc. 12. 13:36
4/15 anonim válasza:
jó, mert így számokból elég nehéz, sose lehet tudni :)
5/15 anonim válasza:
Igen sok!Nem is kicsit!
Én 168 cm és 50 kiló vagyok,így tökéletes az alakom.
Te elég kövér lehetsz!
7/15 anonim válasza:
172 cm vagyok, 61 kg. Sportolok és izmos vagyok, de még így se szép feszes, és én is diétázom. A te adataid alapján egy kicsit tényleg husis lehetsz.
8/15 anonim válasza:
Elég sok..én 160 cm-vel és 69 kg-vel kezdtem fogyókúrázni, jó nagy darab voltam:D persze ez alkatfüggő, de szerintem Te se lehetsz épp vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!