12 évesen be futhatok a modellkedéssel? Vagy valami fotózáson szerepelhetnék? Korom:12 Súlyom:39-40 Magasságom:160cm
mondjuk ha felraknál valami normális képet ahol látszik is az arcod nem egy nagy homály az egész...akkor talán meg is lehetne mondani.
és 12 évesen nem lehet befutni (így írják helyesen)...
Semmi érdekes.
Ha iylen könnyű lenne,akkor minden második lány befutna.Jó kapcsolatok,sok pénz és tehetség no meg szépség,divatérzék kell hozzá.Ez 12évesen nincs meg.És pl a magassarkú is hülyén állna,ha ilyen formában akarsz...
1. fiatal vagy.
2. nem vagy hozzá elég szép..
szóval felejtős ;)
OFF: Az utolsónak üzenem,hogy ne magyarázzon mert még alakulhat a szépsége,és szerintem most is szép.
A kérdezőnek pedig: Én az idén leszek 15 éves,elmentem egy portfólió fotózásra,ahol olyan minőségű képeket csináltak rólam,hogy folyamatosan hívnak fotózásokra:) És 160 cm vagyok,(14 éves létemre) és 48 kiló vagyok.Szóval szerintem először menj el egy portfólió fotózásra:)
ezt te sem gondolhatod komolyan!!!! egy modellnek minimum 170cm-nek kell lennie.!!
mint pl én: 177cm vagyok.. és 13 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!