Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Modellkedéssel mennyit lehet...

Modellkedéssel mennyit lehet keresni?

Figyelt kérdés

16l vagyok és a reklám forgatáson kívül és a cicimutogatáson kívül bármit bevállalok. Jó alakom van és szép vagyok. (Nem egóbol mondom)

Nem tudom h meg éri e mert nem szivesen csinálnám de muszáj mert nagyon kell a pénz mert nagyon szegények vagyunk.

mennyit keresnék egy plakáttal vagy egy ujságban levô képpel?

2013. febr. 17. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
sokat
2013. febr. 19. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy sajnos a modellkedés egyáltalán nem biztos lábakon álló munka. Csak a szépségedre számíthatsz, ami olyan illékony, hogy hihetetlen. Gondolj bele, egy véletlen baleset, egy műtét, ott lesz a műtéti vágás, és már az ügynökség már hajítja is ki a referenciádat az ablakon, hogy te azt a legközelebbi buszmegállóban kapd el. Ezt most nem rosszindulatból mondom.

Na de nem is itt van a fő gond, hanem ennél a mondatnál bukott ki világosan az igazság: "nem szivesen csinálnám de muszáj mert nagyon kell a pénz"

Te nem szeretnéd ezt csinálni. Tévhit, hogy a modellkedéshez elég, ha szép és magas az ember. Nagyon fontos a jó kommunikációképesség, nyelvtudás, és a legfontosabb a bájos stílus, ami bárkit megnyer. Ha nem érzed jól magad, és csak "kényszerből" modellkedsz, az sajnos meg fog látszani a viselkedéseden is.

Ráadásul nagyon kevés az esélye, hogy befutsz. Itt van Palvin Barbi, Mihalik Enikő, Kondás Kata, Fórizs Adina, na ja... Négy lány. Négy lány a több száz magyar modell közül. Ők keresnek vele, ők felkapottak, de ők sem egyik pillanatról a másikra lettek híresek. Szóval nehéz szakma a modellkedés.

Ettől függetlenül persze megpróbálhatod. Válassz egy ügynökséget, nézd meg, mik a feltételeik. Magasság, csípő, derék, mell - ezek a méretek a döntő szempontok. Ha úgy gondolod, tényleg karakteres az arcod, akkor miért ne? Próbáld meg! :) Nem veszítesz vele semmit, maximum nem vesznek fel.

2013. febr. 20. 21:32
 3/4 anonim válasza:

túl alacsony vagy ahhoz, rendes modellmunkát kapj. (már ha jól értem, hogy 161 centi vagy. mert lehet, hogy 16 éves vagy?)

de ha nagyon kell a pénz, akkor rendszeres munkára van szükséged, ami havonta fizet. tesco, meki, stb.

2013. márc. 11. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
ha annyira köl a píz akor inkább gyere ki a tanyára megfejük a riskát ín tanítálák ,lovagolok,,szekérel mevünk a bóótba ..jösz?
2013. márc. 15. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!