Modellkedéssel mennyit lehet keresni?
16l vagyok és a reklám forgatáson kívül és a cicimutogatáson kívül bármit bevállalok. Jó alakom van és szép vagyok. (Nem egóbol mondom)
Nem tudom h meg éri e mert nem szivesen csinálnám de muszáj mert nagyon kell a pénz mert nagyon szegények vagyunk.
mennyit keresnék egy plakáttal vagy egy ujságban levô képpel?
Az a gond, hogy sajnos a modellkedés egyáltalán nem biztos lábakon álló munka. Csak a szépségedre számíthatsz, ami olyan illékony, hogy hihetetlen. Gondolj bele, egy véletlen baleset, egy műtét, ott lesz a műtéti vágás, és már az ügynökség már hajítja is ki a referenciádat az ablakon, hogy te azt a legközelebbi buszmegállóban kapd el. Ezt most nem rosszindulatból mondom.
Na de nem is itt van a fő gond, hanem ennél a mondatnál bukott ki világosan az igazság: "nem szivesen csinálnám de muszáj mert nagyon kell a pénz"
Te nem szeretnéd ezt csinálni. Tévhit, hogy a modellkedéshez elég, ha szép és magas az ember. Nagyon fontos a jó kommunikációképesség, nyelvtudás, és a legfontosabb a bájos stílus, ami bárkit megnyer. Ha nem érzed jól magad, és csak "kényszerből" modellkedsz, az sajnos meg fog látszani a viselkedéseden is.
Ráadásul nagyon kevés az esélye, hogy befutsz. Itt van Palvin Barbi, Mihalik Enikő, Kondás Kata, Fórizs Adina, na ja... Négy lány. Négy lány a több száz magyar modell közül. Ők keresnek vele, ők felkapottak, de ők sem egyik pillanatról a másikra lettek híresek. Szóval nehéz szakma a modellkedés.
Ettől függetlenül persze megpróbálhatod. Válassz egy ügynökséget, nézd meg, mik a feltételeik. Magasság, csípő, derék, mell - ezek a méretek a döntő szempontok. Ha úgy gondolod, tényleg karakteres az arcod, akkor miért ne? Próbáld meg! :) Nem veszítesz vele semmit, maximum nem vesznek fel.
túl alacsony vagy ahhoz, rendes modellmunkát kapj. (már ha jól értem, hogy 161 centi vagy. mert lehet, hogy 16 éves vagy?)
de ha nagyon kell a pénz, akkor rendszeres munkára van szükséged, ami havonta fizet. tesco, meki, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!