Modell szeretnék lenni, mindenem stimmel, csak a magasságom nem. Szerintetek? Többi lent
Figyelt kérdés
Már behívtak az Attractive modellügynökséghez, viszont félek, hogy nem leszek elég jó. Az utcán állítottak le, hogy milyen különleges arcom van és milyen jó a kisugárzásom.
12-és vagyok, 164-5 cm, de még nőni fogok.
(tudom meglepő a korom, de állítólag 13 éves kortól érdemes elkezdeni a modellkedést, és mindjárt itt a szülinapom, és egyébként is, nem nézek ki 12 évesnek, hanem úgy 15-nek)
szóval szeretném kikérni a véleményeteket, hogy így is van-e esélyem?
2014. dec. 22. 11:34
11/32 anonim válasza:
pont úgy nézel ki, mint ez a csávó: [link] :DDDDD
13/32 anonim válasza:
az Attractive modellügynökség nagyon jó és a magasságod miatt most még ne aggódj. az arcod teljesen megfelelő a modell szakmához. én 20 évesen vagyok akkora mint te. sok sikert és remélem még fogsz nőni bőven!:)
14/32 anonim válasza:
Vannak reklámmodellek, fotómodellek, arcmodellek, mindegy mekkorák, nem számít a magasság, csak a kifutón.
15/32 anonim válasza:
Jó vastag a szemöldököd, az most nagy divat. Ellenben az első kép kicsit erős egy 12 évesnek. Vagyis inkább nagyon. Anyukád tudja, hogy ilyeneket teszel fel az internetre?
17/32 anonim válasza:
Kicsit kevesebb sminket, magassarkút, meg félmeztelenül pózolást, ha kérhetem... mégiscsak kiskorú vagy...
18/32 A kérdező kommentje:
azert tettem fel a kepet mert ha bejon a modellkedes akkor ugy is majd ilyen pozokat kell majd felvennem. Egyebkent nem vavyok ilyen, es mint mar mondtam sokkal eretteb vagyok a koromnal. Es nem azert tettem fel a kepet, mert mutogatni szeretnem magam, hanem mert komolyan gondolom ezt a szakmát.
2014. dec. 23. 07:10
19/32 anonim válasza:
Még helyesen sem tudsz írni, minden 12 éves azt mondja, hogy érettebb a koránál... amúgy szép vagy, de 12 évesnek nézel ki, és már most borzalmasan ribis vagy, mi lesz később?
20/32 anonim válasza:
Ha bejön a modellkedés akkor gyerekmodell lehetsz, nem fogsz felnőttként félmeztelenül pózolni semmiképp. Max tini/gyerek ruhákat adnak rád és fotóznak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!