Mennyi cm-re varhato a magassagom?
Figyelt kérdés
11 eves vagyok 163 cm apa : 92 cm anya : 156 cm
tavaly ota nottem 7 cm-t es iden nottem 6 ot. legtobb dologban apat orokoltem, kinezet, arcfora stb... anyat ar elhagytam mar 7 es fel cm-el. helyesirasert bocsi kulfoldon vok
2014. ápr. 20. 11:42
1/3 anonim válasza:
Ettől mászok falra! Elnézést kér a helyesírásáért, amikor egyértelmű, hogy direkt szarik bele, hogy hogy ír, különben nem "vok"-ozna!
Apád 92? Akkor így is nagyobbra nőttél, mint kellett volna!
2/3 anonim válasza:
Van, aki 13 éves korára kinövi magát és akkor már 1 cm-t sem nő. Van, aki 22 éves koráig nő. Úgyhogy egyáltalán nem lehet megállapítani. A szülők magasságából sem lehet messzemenő következtetést levonni. Nekem édesapám 198 cm, édesanyám 172. Van két nővérem, mindketten 170 alattiak, míg én 178 cm vagyok (és szintén lány).
3/3 anonim válasza:
A kétéveskori magasságod duplája leszel kb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!