Baj lehet a magassagom?
Figyelt kérdés
170-172 15 eves mindenhol alacsony lanyokat latok es neha mar hulyen erzem magam olyan mintha zsiraf lenek..es magassarkut se tudok fel venni egy nalam kb 3 cm magasabb fiuhoz mert magasabb vagyok nala..2013. máj. 3. 16:29
1/8 anonim válasza:
Átérzem a problémádat. Én is gyorsan nőttem. Hidd el,hogy áldani fogod a magasságod. Én mára már( 25) teljesen hozzászoktam és megszerettem a magasságom. 180cm vagyok amúgy. Persze a párválasztás nehézkes. Nekem sikerült,vannak még magas pasik,ne add fel. :)
2/8 anonim válasza:
ha tudnád h én hogy örülnék ha egy napra 170 centi lennék :D te meg akkor 160 mint én
3/8 anonim válasza:
27 éves vagyok (nő) és 187 centi, eleinte én is nagyon utáltam, de ma már kimondottan szeretem. nem baj, különlegessé tesz. próbáld meg így felfogni. :) mást úgysem tehetsz, ezen bánkódni értelmetlen. és sok előnye is van.
4/8 anonim válasza:
Az alacsony és a magas nők abban hasonlítanak, hogy az alacsonyak magasabbak, a magasabbak alacsonyabbak szeretnének lenni. A kettő között az a különbség hogy a magasak többnyire megszeretik a magasságukat, az alacsonyaknak meg megfájdul a lába a folyamatos magassarkúktól :D
5/8 anonim válasza:
akkor nem egy helyen lakunk. 15 éves lány vagyok és 159 centi. elmegyek az 5.-ek mellett és van amelyik magasabb nálam! az évfolyamon, mindenki legalább 10 centivel magasabb, mint én, igen, a lányok is. a fiúknak, konkrétan a mellkasukig érek... :(
ne bánkódj miatta, de baj nincs azzal, ha magas vagy és nem Törpilla a beceneved (mint nekem)
6/8 A kérdező kommentje:
en mar annak orulnek ha 165 cm lehetnek:/ de irigyellek hogy ilyen alacsony vagy azbalacsony lanyokat jobban azeretik a fiuk:)
2013. máj. 4. 21:06
8/8 anonim válasza:
Kérdező,ne butáskodj. Nem lehet ilyet kijelenteni,hogy az alacsony lányokat szeretik. Mindenkinek más tetszik. Van,aki a magas ,hosszú combú lányokra bukik. Saját tapasztalat. Üdv,egy magas lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!