Engem zavar csak a magasságom? (többi alul)
Figyelt kérdés
26 éves vagyok és kb 154 cm és mindenki megemlíti hogy milyen alacsony vagyok és már agyamra mennek2012. nov. 17. 18:10
1/6 anonim válasza:
Fogadd el magad ilyennek, én barátnőm sem magasabb nálad ő 156 cm 24 éves és még senki nem szekálta miatta, én is elfogadom őt ilyennek én sem vagyok magasabb 165cm-nél. Ne foglalkozz velük, ilyen vagy és kész :)
3/6 anonim válasza:
fiú vagy vagy lány? mer lánynál szerintem aranyos. fiúnál se gáz csak azér még is :D
4/6 anonim válasza:
15 lányként 151 centi vagyok, és nagyot nevettem, mikor egyik osztálytársam mindenkire akasztott egy gúnynevet, enyém az volt, hogy 'törpe':) No,hát engem általánosba így szólítottak,és kedves emlékek jöttek ezzel elő, mert aranyosnak tartották, és nem gúnynak vettem, hanem úgy, hogy de cuki:). Egyátalán nem zavar, az sokkal jobban zavar, hogy 151 centivel jönnek a kilók is jobban. :|
5/6 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2012. nov. 18. 11:26
6/6 anonim válasza:
akkor ne zavarjon
mert nincs miért zavarnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!