Nem tudom elfogadni a magasságom, mit tegyek?
vagyis.... olvastam, hogy Oroszországban végeznek magasság csökkentést és növelést is, nem tudom mennyi lehet a műtét, de gondolom egy kisebb vagyon.... mivel semmi önbizalmam gondolkodok rajta, hogy jobban utána kéne járnom a dolognak... örültség? de mi mást tehetnék?! álmom, hogy legyen magassarkúm, és az ember mindent megtesz az álmaiért, nemde?! és már elegem van, hogy nem tudok ruhát venni.... mit gondoltok?
177cm vagyok és nő
én 180 cm vagyok, úgy 12 éves korom óta.annyira nem sok ez. főleg ha magas pasid van.
érdekelne amúgy, hogyan végzik ezt a műtétet, de semmi pénzért nem mennék ilyenre.
17L
Köszi az őszínteséget második! :D bárcsak én is úgy gondolnám....
hát.... mindig mondogatják, hogy 180cm-es lányok magassarkút húznak és milyen jól néznek ki meg így meg úgy stb, de az, hogy lehet, hogy én még egyet sem láttam? pedig vidéki nagyvárosban élek :D én általában azt a cipőt veszem meg aminek a leglacsaonyabb a sarka, de max 1,5 cm-es 2-3cm-es sarok nálam már teljesen kizáró ok cipővételkor!! na szterintem ez is beteges, mára terveztem vásárlást, de semmi kedvem nekivágni, mert udom hogy megint valami rém ronda cipőt lesz muszáj választanom...
Amúgy ti hol találtok magagatoknak ruhákat? szeretnék egy színesfarmert de azt átlagos 177cm-es lányokra nem terveznek, szóval ebből is marad a snassz kék meg fekete... :(
Jobban utána néztem a műtétnek egy angol nyelvű riportban, ha jól értem akkor 2,5 millió Ft-nak felel meg az ára és a sípcsontból vesznek ki egy darabot, 3 hónap körüli a felépülés ideje...
figyelj, a magassagodra tuti van ruha .. szval ha szélesebb vagy az átlagnal, akkor lehet nincsen, de 28-35 ig tuti jó a nadrág hossza. nekem még 27es is jó, pedig 180 cmhez vagyok 75kg. szval egy nadszal se vagyok..
cipőbol meg ha tetszik egy magassarku viseld;)
én tudok pár ismerős csajt,akik 10cmmet is felvesznek,szintén magasan.
W29/L34 -es általában a nadrágméretem, de 34-es hosszt nem könnyű találni, vagy csak nagyon bénázok :D 177cm és 63kg vagyok..
am nem vettem cipőt, lehet holnap megint nekivágok... találtam egyet 5 cm-es sarokkal, ami tetszett, de már tériszonyom volt benne, és egyből azt számolgattam hány cm leszek benne, sőt ma mellém állt egy 182cm körüli fiú és azt néztem, hogy de jó h nem vettem meg, mert így most egy picit alacsonyabb lehetek nála :D :P
ma is folyton azt nézegettem ki milyen magas és milyen cipő van rajta, ez már beteges, lehet tényleg orvoshoz kéne mennem..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!