Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én útálom a magasságom?

Csak én útálom a magasságom?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam blogokat, hogy mennyre megvannak elégedve a saját magasságukkal a nők. Én 178 cm vagyok, nem a magasságom zavarna, hanem a nekem nem tetsző, nem arányos, nem szép alakom (persze mindenki azt mondja hogy szép nőies alakom van, keskeny vállak, kicsi derék,széles csípő..) De hogyan legyek büszke a lábaimra, ha csak azt látom, hogy szélesebbek mint a vállaim, térdeim öröklődés miatt vastagak és husisak, ezek mellett kicsit csámpás is vagyok? Legszivesebben eltakarnám, fekete passzos cicanadrágban érzem csak jól magam, vagy olyan miniszoknyában, ami a combom közepéig ér, akkor jól nézek ki. Szóval a csípő, fenék, combtájékkal nagy problémáim vannak, és úgy veszem észre, ahogy kezdek egyre nőisesebb lenni (16 vagyok)egyre jobban betelnek ezek a részek.

Egyébként vékony vagyok. És láttam ennél durvább alakot is. De én nem magas, csinos, topmodell alkatnak érzem magam, hanem egy nagyra nőtt trollnak. Csak én érzek így?

2012. okt. 23. 00:44
 1/2 intrepid ***** válasza:
Fényképet nem raknál fel? Bikini, vagy hasonló...
2012. okt. 23. 04:32
 2/2 anonim válasza:
1. neeeeem neeem, bikini nem jó, legyen meztelen.
2012. okt. 23. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!