Csak én útálom a magasságom?
Sokat olvastam blogokat, hogy mennyre megvannak elégedve a saját magasságukkal a nők. Én 178 cm vagyok, nem a magasságom zavarna, hanem a nekem nem tetsző, nem arányos, nem szép alakom (persze mindenki azt mondja hogy szép nőies alakom van, keskeny vállak, kicsi derék,széles csípő..) De hogyan legyek büszke a lábaimra, ha csak azt látom, hogy szélesebbek mint a vállaim, térdeim öröklődés miatt vastagak és husisak, ezek mellett kicsit csámpás is vagyok? Legszivesebben eltakarnám, fekete passzos cicanadrágban érzem csak jól magam, vagy olyan miniszoknyában, ami a combom közepéig ér, akkor jól nézek ki. Szóval a csípő, fenék, combtájékkal nagy problémáim vannak, és úgy veszem észre, ahogy kezdek egyre nőisesebb lenni (16 vagyok)egyre jobban betelnek ezek a részek.
Egyébként vékony vagyok. És láttam ennél durvább alakot is. De én nem magas, csinos, topmodell alkatnak érzem magam, hanem egy nagyra nőtt trollnak. Csak én érzek így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!