Lehetek Modell? (képek lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék nagyon modell lenni. Voltam már pár fotózáson és a fotós azt mondta simán lehetnék modell emrt nagyon szép vagyok és megvannak hozzá az adotságaim. és anyu is monta hogy szép vagyok. Szerintetek??
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link] (ez a kedvencem)
5. [link]
6. [link]
2014. jún. 28. 14:48
31/37 anonim válasza:
anyu persze azt mondja hogy szép vagy, nem fog lerondázni.
32/37 anonim válasza:
Minden képen ugyanaz a fej, semmi egyediség nincs a testtartásodban, a szemed élettelen, a kisugárzásod nulla...vannak nálad sokkal szebb és tehetségesebb emberek...amúgy meg a fotósod elég rossz, ha ezeket a képeket jónak látja...ilyet még egy amatőr is tudna csinálni...azért merek ilyen éles kritikákat megfogalmazni, mert ezzel foglalkozom. Úgyhogy ne álmodj arról, hogy a modellszakmában kapsz állást
34/37 anonim válasza:
Az alakod egyeltalán nem jó. A fejed mélyen kritikán aluli. Egyszerűen förtelmes.. Nem bírtam egyszerűen végignézni a fotókat. Undorító..
35/37 anonim válasza:
hogy modell legyél irttooooooooo magas kéne legyél sovány és jo alajod és karakteres pozitiv kisugárzásod kéne legyen és stilusod szerintem egyáltalán nincs semmi alakaod és nincs karakteres arcod ugyhogy felejtsd el az egész modell dolgot
36/37 anonim válasza:
ha modell akarsz lenni rohadt magas kéne legyél és sovány és nagyon jo alakod kéne legyen ami neked nincs és pozitiv kisugárzás különleges arc de az sincs neked szép mosoly az sincs nekekd ugyhogy felejtsd el
37/37 anonim válasza:
ott buknak a képek, hogy mindegyiken középre vagy komponálva...nem profi munkára vall..és nem a modell a szar általában, hanem a fotós, de te szép se vagy. bocs. ne reménykedj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!