Lehetek Modell? (képek lent)
Szeretnék nagyon modell lenni. Voltam már pár fotózáson és a fotós azt mondta simán lehetnék modell emrt nagyon szép vagyok és megvannak hozzá az adotságaim. és anyu is monta hogy szép vagyok. Szerintetek??
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link] (ez a kedvencem)
5. [link]
6. [link]
"Ma 15:23".
Nem vagyunk vakok. Mindenkinek más az ízlése. Neked bejön, nekünk nem. És ne haragudj már... De akkor ennyi erővel te is lehetnél vak, nem? A negatív kommentekből több van.
Nem,mert képtelen vagy a mosolyra!És itt nem a "fülig ér a szám" címűre gondolok,hanem amikor valaki akkor is bájos,és szép ha nem mosolyog,szimplán kedves és odaadó a tekintete.
A tied nem az,sőt!Visszataszító,ellenszenves,és mélabús vagy.
Üdv:egy modell
8-as vagyok.
Igen valóban több a negatív komment!
A "vak"ság szót nem úgy kell értelmezni ahogy gondolod kedves 11.-es.
Sokféle modell létezik.
A legtöbbje egyből a kifutóra gondol, holott a modell szakmának sok ágazata van.
Egy arc, egy profil, van ahol nem válik be, viszont 25 másik ágazatban igen.
De ezt hiába is magyarázom.
Ha az itt lévő "nagyérdemű" célközönség azt sem tudja mi az a
TOLERÁNS NEGATÍV értékelés - mint válasz, akkor tök mindegy!
Lásd:
3, 6, 7, 12, 14, 15. válaszok.
Ezek nem negatívak, hanem SÉRTŐEK!
Szerintem maradjon meg a modellkedés hobbinak, ne haragudj, de az arcod elég érdekes. Kicsi és közel ülő szemeid vannak, nagyon kicsi a szád is az arcodhoz képest, a szemöldökformád fura. Ezek a kisebb dolgok, ettől még lehetnél valamilyen ágazatban modell.
A komolyabb dolgok...
Sehol nem mosolyogsz, nincs kisugárzásod, ami megfogna, az összes képből depresszív hangulat árad, annak ellenére, hogy ezeknek a képeknek nem az lenne a céljuk - gondolom.
Nem tudom, Te csináltad-e a sminkedet, de az nagyon béna (tényleg bocs, de egy sminkes barátnőm valószínűleg lekaparná az arcát ettől).
Az alakod szerintem jó.
A képeken nagyon látszik, hogy agyon vannak retusálva, szóval aki javítgatta, kicsit túlzásba vitte, mert a lábadon és a karodon annyi fény-árnyékot meg a retust használt, hogy viaszbabának tűnsz tőle. Ez viszont már a grafikus hibája.
szerintem nem vagy szép,hogy konkrétabban fogalmazzak tajparaszt fejed van, de ettől függetlenül persze kedves lány lehetsz de nem vagy különleges aki kitűnik valamivel a többi közül. A szád nem szép főleg,hogy ránc is van körülötte. Mindegyik képről sugárzik a letargia.
Inkább tanulj tovább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!