Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lehetek Modell? (képek lent)

Lehetek Modell? (képek lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék nagyon modell lenni. Voltam már pár fotózáson és a fotós azt mondta simán lehetnék modell emrt nagyon szép vagyok és megvannak hozzá az adotságaim. és anyu is monta hogy szép vagyok. Szerintetek??

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link] (ez a kedvencem)

5. [link]

6. [link]

2014. jún. 28. 14:48
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem lehetsz modell."A fotós azt mondta..." gondolom a fotósnak fizettél a képekért, csak nem fog bunkózni egy ügyféllel, egy anyának meg mindig szép a lánya.
2014. jún. 28. 18:47
 22/37 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, milyen vagy photoshop nélkül.

Egyébként meg bárkiből lehet modell.

2014. jún. 28. 22:55
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

A világ egyik legtévesebb állítása, hogy "egyébként bárki lehet modell". Az a baj, hogy az emberek azt, hogy "modell", nagyon tág fogalomnak veszik, mert már arra is képesek azt mondani, hogy "modell", aki egy rakat pénzt fizet azért, hogy lefotózzák.

Nem vagy alkalmas modellnek egyébként.

2014. jún. 28. 23:45
 24/37 anonim válasza:
0%
nagyon fotogen vagy..:) ami remek! viszont nem lehetnel modell :l
2014. jún. 29. 01:48
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon bárgyú vagy mindegyik képen:)
2014. jún. 29. 10:44
 26/37 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jún. 29. 13:02
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem nem. Az arcod egyáltalán nem modelles, még így sminkelve sem, ráadásul tényleg olyan letargikus fejet vágsz a képeken, hogy az élettől is elmegy a kedvem. Egyik képed sem tetszik.
2014. jún. 29. 15:13
 28/37 anonim ***** válasza:
Az alakod szép, de az arcod nem. Nem elég karakteres.
2014. jún. 29. 16:36
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok sem vak, sem irigy.

Szerintem nem vagy szép. Így hogy mindig bús fejet vágsz még unszimpatikus is vagy.

Az alakod átlagos, de nem modellnek való. És ha ezeket a képeket a fotós szerkesztette meg így akkor nem igazán ért a szakmájához vagy szimplán a technikához.

2014. jún. 30. 14:21
 30/37 anonim válasza:
szerintem annyira nem szép az arcod, de lehet van olyan ügynökség aki láthat benne valamit, de a testalaktod nincs meg hozzá, félre ne érts csnos vagy de a modellek nyúlánk alkatúak és sokkal de sokkal vékonyabbak mint a normál.de azt elismerem h fotogén vagy
2014. jún. 30. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!