DanteSoS kérdése:
25 évesen lehetek modell?
Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok mostanában kezdett el érdekelni a modellkedés de félek már öreg vagyok hozzá, képet csak privátban küldök2014. jún. 17. 11:59
1/12 anonim válasza:
Linkelj képet, egyszerűbb. Vagy hogy akarsz modell lenni ha még az itt lévő pár embernek sem mered magad megmutatni?
Kellenek idősebb modellek is néhány helyre, de annyira nem jellemző. 25 évesen van esély ugyan, de kevés. És max hobbi szinten, azaz pénzt nem igazán fogsz ezzel keresni.
2/12 A kérdező kommentje:
2014. jún. 17. 12:16
3/12 anonim válasza:
jaj, én egy arcra számítottam :)
milyen modell akarsz lenni?
4/12 A kérdező kommentje:
fotó modell nem vagyok szégyenlős mint láthatod
2014. jún. 17. 12:22
6/12 A kérdező kommentje:
erotikus modell igen sex modell nem
2014. jún. 17. 12:24
7/12 anonim válasza:
Ha nem vagy szégyenlős, miért nem mutatod meg az arcodat? Modellkedésnél azért az arc is elég sokat számít.
8/12 A kérdező kommentje:
nem fért bele a képbe
2014. jún. 17. 12:50
9/12 anonim válasza:
Aha, mert alul a kézkrémeket fontosabb volt lefotózni, ugye? Szerintem ne akarj te modell lenni ilyen hozzáállással.
10/12 A kérdező kommentje:
milyen hozzá állásal? igy sikerültek a képek majd ha lesz aki lefotóz biztos más lesz a helyzet igyekeztem benne leni teljesen a tükörben az alakomon volt a hangsúly és nem az arcomon most mi a bajod ezzel?
2014. jún. 17. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!