12 éves vagyok, kb.163 cm és 50-53kg. És anyukám szerint érett vagyok meg az ismerőseim szerinrt is az vagyok meg a barátaim szerint is! szerintetek lehetek modell?
szerintetek lehetek modell ilyen fotózásra gondoltam??!!
már nagyon rég óta szeretnék ilyen fotózásokra járni csak nem írt senki és nem is kerestek...de nagyon szeretnék fotózásokra járni és nem azért mert szerintem szép vagyok (egyb sem vagyok szép szerintem)hanem mert szeretném megmutatni az emberiségnek hogy attól hogy még fiatal vagyok attól még nem kell elítélni nekem is lehet barátom és most van is és nem azokat a kommenteket várom ahol azt írják hogy:jaj olyan fiatal vagy még neked még barbiznod kéne! nem az ilyeneket kérem hanem az ilyenek pld.:szerintem lehet hogy kellene meg egy kicsit varnod!:)
vagy:
szerintem ez jó ötlet és remélem felfognak keresni mert már egy 2-3 évest is fotóznak és rájuk meg azt mondják hogy mijen cuki meg minden és egy 12 évesre meg azt hogy neked még matricát kellene gyűjtened és barbiznod kellene!
Érett? Testileg? Az előfordulhat. De értelmileg pont ugyanannyira vagy, mint az összes többi 12 éves. Vagy még annyira sem.
Nem fognak felkeresni, de még leszólítani sem, ha nem olyan helyen lófrálsz minden nap.
Ha modell akarsz lenni, tegyél érte! De még véletlenül se olyan az az élet, mint amilyennek képzeled. Közel sem álomvilág.
Szellemileg még biztosan nem vagy elég érett, ez látszik az írásodon. Azt nem igazán értem, hogy miért fotósorozatokkal akarod megmutatni másoknak, hogy elég érett vagy ahhoz, hogy randizz a barátoddal. A kettő nem igazán függ össze szerintem... Nem hiszem, hogy leszólítanának mert nekik pont rád van szükségük. Persze, nem lehetetlen... Szerintem ezt otthon beszéljétek meg, hogy szeretnél modellkedni és ehhez a szüleid mit szólnak. Vannak ilyen "ügynökségek" vagy nem tudom mi a nevük, de vigyázni kell mert nem némelyik csak átverés. Körül kell nézni és megérdeklődni, hogy hol hogyan mennek a dolgok.
A 2-3 éves gyerekek nem önszántukból állnak a kamera előtt, a szüleiknek "köszönhetik". Az idősebb 13 év körüli lányok pedig már maguk szeretnék és egyre többen vágynak erre. Szerintem mostanában elég korán kezdenek el foglalkozni a külsejükkel, akár a sminkre vagy öltözékre is gondolhatunk, magassarkú cipők... Sok olyan dolgot viselnek vagy csinálnak, amiket nem az ő korosztályuknak találtak ki. Károsak is lehetnek a fiatal viselőikre nézve és aki szerint egy 12-14 éves lányon szépen mutat a magassarkú az sem gondolhatja komolyan... Én nem ellenzem ezt az egész modellkedés dolgot, de a környezetemben is láttam már pár rossz példát, volt egy-két "barátnőm" bár inkább csak ismerősöm, aki kicsit elhamarkodta a dolgokat. Nem is barbiznod kellene, én sosem szerettem:) Azt is megértem, hogy érdekelnek az ilyen témák mint a modellkedés, a szépség, a vásárlás ilyenek és ez nem is baj csak vigyázni kell, hogy ne lépj át egy határt. Ha ez "minden álmod" akkor beszélj róla a szüleiddel, ők tudnak érdemileg hozzászólni, az ő véleményüktől függ a dolog.
Én sajnos magáról a modellkedésről, a szamáról nem tudok konkrétan nyilatkozni, de biztosan érkeznek még válaszok és szerintem valaki majd tud neked segíteni, mesél róla.:)
A harmadik válaszoló gonosz.
Felnőtt modellkedésről még 5-6 évig ne is álmodj, ha pedig nem nősz még legalább 10 centit, akkor 5-6 év múlva sem kéne ilyenben gondolkodnod.
Tini modellnek tökéletes lehetsz. Kérdés az, hogy megnyerő-e az arcod. Felhívom a figyelmed, hogy a megnyerő és szép nem jelenti ugyanazt. Tehát, ha nem jön össze ez a modellkedős dolog, attól még lehetsz nagyon szép és gyönyörű. Csupán arról van szó, hogy az adott ügynökség nem téged keres, de ez az ő hibájuk.
Teljesen ellentétes az írásod. Ne azért akarj modell lenni, mert meg akarod mutatni a világnak, hogy te mennyire érett vagy. Azt nem is értem hogy jön ide, hogy ezzel azt is meg akarod mutatni, hogy neked is lehet pasid, de nem is firtatom, te biztosan érted.
Elhiheted nekem és itt mindenki másnak is aki írta, hogy nem vagy még érett, már abból is leszűrődik ahogyan fogalmazol.
Azt hogy jó lennél-e modellnek egy szakembernek kell megmondania. A szüleid szerint valószínűleg te vagy a legszebb a világon, de ők elfogultak, így nem biztos hogy az ő véleményükre kellene alapoznod, mi pedig nem tudunk neked mit mondani, mert nem tudjuk hogy nézel ki, de még ha tudnánk is, akkor sem nekünk kell megfelelned, hanem a szakma követelményeinek.
Szia! Amit itt leírtál az mind szép és jó, de a fogalmazásodon látszik, hogy még egyáltalán nem vagy annyira érett mint ahogy gondolod. Söt, az írásodból látszik is, hogy nem nagyon olvastál utána a dolgoknak, inkább csak a M.o.-on kialakult sztereotípiákra alapozol mindent.
Nemtudom, hogy milyen modellkedésre gondoltál (az itthon "modellkedésnek" titulált elég alacsony színvonalú kevés munkára ahol csak az arc számít VAGY a fashion modellkedésre ami igazából sok-sok utazással jár külföldre)?
A kettö teljesen más, söt a fashion modellkedéshez elvárt a min.170cm-es magassag 90-60-90 körüli mell-derék-csípö méretek és a különleges arc(amit egy ügynökség dönt el) és sajnos a 12 éves kor még nagyon a korhatár alatt van. A másik itthoni "bohóckodást" nem nagyon javaslom, hiszen nagyon sok átverös ügynökség ígér ilyen munkákat, meg modelliskolát meg tanfolyamokat, amik mind csak pénzkidobás(tapasztalat). Úgyhogy ha komolyan gondolod a modellkedést akkor szerintem várj 14-15 éves korodig, addig még hátha nössz. Sok sikert!
(ha még van kérdésed, van egy nagyon jó oldal www.ask.fm/EMLhungary ahol M.o. legjobb ügynökségétöl kérdezhetsz bármit a modellvilággal kapcsolatban) Remélem tudtam segíteni!! :)
Öhhm, hát hol is kezdjem?... A fogalmazásod alapján még eléggé látszik, hogy nem igazán vagy érett. Kicsivel értelmesebb mint a gyerekek 60%-a, de nem sokkal. Még túlságosan álomvilágban élsz.
Azért fotózásra járni és barátot szerezni, hogy megmutasd milyen felnőttes vagy? Hát nem tudom, nekem ez így nem igazán okés. Ne akarj többnek látszani, mint amennyi vagy :D Jobb esetben hónapok alatt rengeteget fogsz változni.
Amúgy én pont ugyanilyen voltam 11 évesen, ha megnézem a régi írásaimat. Most meg röhögök azokon. Egyszer te is röhögni fogsz ezen :DD
Hagyd még a francba az ilyen dolgokat! Élvezd! Ha betalál majd a szerelem, akkor úgyis nehéz lesz az élet. A pályaválasztásnál meg még jobban ^^
Üdv.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!