Ki lesz Magyarország szépe szerintetek? (képpel)
2014. jún. 22. 11:57
1/10 pukijoe1 válasza:
652- Nagyon szép lábai vannak.Illetve a haja is gyönyörű.
654- Neki is a lábai nagyon szépek illetve hosszúak.A haja
neki is nagyon szép.Illetve az arca is szép.
2/10 anonim válasza:
De vicces!
Semmi előzetes követelmény nem volt?
Viccesen néznek ki a picurok a nagy lovak mellett...
3/10 A kérdező kommentje:
Bárki mehetett 17-23 év között. Max. kiesik majd a válogatón. Mentek ducik is.
2014. jún. 22. 12:08
4/10 anonim válasza:
Brrr. Az első sorban mindenkinek vagy ellenszenves az arca, vagy szar az alakja.
5/10 anonim válasza:
Mennyi embernek nincs egy csepp önkritikája sem..:D
6/10 anonim válasza:
Ilyenkor mindig mosolygok hogy semmi önkritikájuk nincs az embereknek. Én szépnek tartom magam, de tisztában vagyok vele, hogy nincs modell alkatom, és elég fehér a színem is. :D Na meg nem érzem szükségét hogy szépségversenyeken kapjak visszaigazolást a kinézetem illetően. Megteszik azt mások az utcán, ha ki vagyok öltözve, ha nem.
7/10 anonim válasza:
Szerintem az a szőke lány, akinek nem látszik a száma, virágos bikinifelsőben és sötétkék alsóban nagyon szép, bájos.
Viszont hogy balról a 3. lány valami elképesztő csúnya szegénykém. Vagy csak baromira rossz lett a fotó...
8/10 anonim válasza:
Legalabb annyira lett volna igenyuk, hogy a cipo passzoljon a bikinihez...
9/10 anonim válasza:
Vannak szépek köztük szépek, mint pl az első sorban középen a szőke lány, de elnézve a világversenyeken felvonuló lányokat, nagyon elmaradnak tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!