Debreceni lány lett Magyarország legszebbje. Egyetértesz vele?
Szerintem a szépségversenyzésnek semmi köze ahhoz hogy valaki okos-e vagy nem, szerintem nála sokkal szebb lányok is élnek itt.
Különben is, attól még hogy valaki nem tudós, attól még nem biztos hogy egyből hülye, de azért örülök neki.
Persze, imponál hogy okos, de ha valaki nem államilag támogatottba kerül, az azért elég hosszú pénz... Tehát ha amúgyis van pénze a családnak, akkor vajon miért ő kapta azt a bizonyos koronát a megannyi kiváltsággal? ;)
Kocsis Korinna sokkal szebb ennél a lánynál, és szerintem pont nem az a lényeg hogy az egyik molekuláris biológiát a tanul, míg a másik csak egy "egyszerű kozmetikus".
Ötödikkel egyet értek.
Az amúgy mindegy hogy tudós e vagy okos-e, attól még lehet felszínes és rossz értékrendű. Ráadásul a legtöbb szépségverseny nyertese tök átlagos, sokszor szebbekkel futok össze az utcán vagy akárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!