Van olyan tábor, ahol fiú és lány együtt aludhat (Észak-Magyarországban/környékén)?
Elnézést, hogy nem a legjobb kategória(nem találtam megfelelőbbet).
A barátommal közösen szeretnénk táborozni, és valami olyan helyet keresünk, ahol az együtt alvás is lehetséges(nem szexre, vagy egyébre gondolok, csak simán egymás mellett fekhessen le az ember).
A válaszokat előre is köszönöm, zölddel jutalmazom! :)
(Utólag is bocsánat, ha van helyesírási hibám, csak siettem.)
Szerintem iskolai táborokat kivéve bárhol.
Ha campingbe mentek, szerintem senkit nem fog érdekelni.
Köszönöm a válaszokat, bár ebből nem sokra jutottam.. Akik normális választ adtak azért megkapták a zöldet. :)
Kedves utolsó! Már megmondtam, hogy nem megdugatni akarom magam, de nem para.. Nem értem mi szánalmas abban, amit írtam (bár lehet ez csak az én "csökönyös tinifelfogásom"). Nem is vitatkozom inkább. Ha meg csak kötekedni szeretne, kérem, keressen egy másik kérdést.
És valaki nem tudna mondani valami konkrét jó tábort? Nagyon hálás lennék érte..
Szűzribi... Na ez fájt. Ne zavarjon, hogy megfogadtuk egymásnak, hogy 18 éves korunkig nem fekszünk le. Bár mivel a tinédzserek 90%-a ilyen idióta(plázacica,páwa,ribanc,diszkópatkány), elítélik az összeset (köztük úgy látszik engem is). Elég gáz, ha nem tudod azt értékelni, hogy csak egyszerűen a párod mellett aludj el, hanem csak, hogy megdugjon azt ennyi. Nem értem mit kell kötekedni, feltettem egy normális, őszinte, szimpla kérdést és normális, kulturált választ vártam rá. Erre még elkezdenek piszkálni is. Nincs jobb dolga? Főzzön vacsorát a párjának(mivel írta, hogy egészséges kapcsolatban él), takarítson, vagy szórakozzon valami értelmes dologgal a neten, csak ne mások csesztetésével foglalkozzon. Higyje el, mindenkinek sokkal jobb lesz.;)
Ha valaki esetleg tudna ténylegesen válaszolni a kérdésemre, válaszát szívesen várom. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!