Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mi az Istenért akar a lányok...

Mi az Istenért akar a lányok 90%-a modell lenni?

Figyelt kérdés
Elég kicsi rá az esélyük, és nem sok HÍRES magyar modell van... Nem értem! Sokan azt hiszik, hogy szépek és mikor megmondják nekik, hogy nem, megsértődnek! Sosem próbáltam, de az életben nem lennék modell! Ha fizetnének sem! Nem vagyok csúnya, és van önbizalmam, de akkor is... Nem értem ezeket a lányokat... Mi jó a modellkedésbe? Abba, hogy 10kg-ra éheztetett anorexiás lányok furcsán undorító ruhákba járkálnak fel-le, és a közönség üvöltözik meg tapsol... Tudom, hogy nem minden modell ilyen, de nem különösebben érdekel. Csak már idegesített!

2013. nov. 28. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Hát...ha azt nézzük, hogy milyen jól fizet azért elég elgondolkodtató, hogyha megvannak hozzá a megfelelő adottságaid.

Azok a lányok, akikről te beszélsz, valószínűleg azért akarnak modellek lenni, mert csak a felszínt látják, vagyis a "szépséget"(bár szerintem nagyon ritka a szép modell...) és a csillogást. Addig nem jutnak el, hogy felmérjék mivel is járhat ez az életforma, vagyis azt, hogy hónapokat töltenek távol a családjuktól, éheztetik magukat és tulajonképpen üres az életük, csak próbababaként funkcionálnak.

2013. nov. 28. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
attól hogy itt szidod őket, nem fognak másképp gondolkodni avagy másra vágyni. foglalkozz te is a saját dolgoddal, ők is azt csinálják.
2013. nov. 28. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én azért szeretnék modell lenni, hogy egy kis pénzzel támogatni tudjam a családot, mert nem állunk túl fényesen, de ebbe most nem megyek bele. 177 cm vagyok, vékony, karakteres arcú, és pont kapóra jönne most, ha sikerülne bekerülni egy jól működő modellcégbe. persze, tisztában vagyok vele, hogy ennek kevés az esélye, és a modellkedés hátrányait is tudom. ezek mellett elég jól tanulok, nem erre az "álomra" építek mindent. egyébként teljesen egyetértek veled, de akinek meggyőző érve van rá (szerintem nekem, de lehet, hogy nem így van), az miért ne tehetne egy próbát?
2013. nov. 28. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a média elénk állít egy olyan ideált, aminek főleg csak a modellek tudnak megfelelni. Ez alól van, aki ki tudja vonni magát és nem tudják behülyíteni, de el kell fogadni, hogy sok lányt/nőt ez rossz irányba tud vezetni. /ezt a már betegesen vékony lányokra mondom, abból is azokra, akiknek ez egy döntés volt/ Ez nem feltétlenül az ő hibájuk, ha nem állsz stabil alapon, akkor ez bekövetkezhet, a nők eleve ki vannak ezeknek nagyon téve. Plusz: elismerés, mert az bőven jár nekik, ez részben az előbb említett ideálokból következik, és a jó fizetés.
2013. nov. 28. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, te már a másik irányba vagy szélsőséges, ez sem kevésbé irritáló ám, elhiheted.

"Elég kicsi rá az esélyük, és nem sok HÍRES magyar modell van..." Ez tipikusan az örök vesztesek szempontja. Nem valószínű ugyan, hogy sikeres modellek lesznek, de megvan rá az esély. Miért ne próbálkozhatnának? Még csak tétje sincs!

"...10kg-ra éheztetett anorexiás lányok..." Igen, sajnos van ilyen is, de manapság a rengeteg kezdeményezés kezdi meghozni az eredményét. Nemcsak a plus-size modellkedésre fektetnek nagyobb hangsúlyt, hanem sok átlag modellel is felszedettek az ügynökségek néhány kilót. Egyébként sem éhezik minden modell (ott van például a hízásra egyáltalán nem hajlamos, vékony testalkat), ami inkább kikészíti a szervezetet, az az edzés, ami viszont testalkattól függetlenül mindenkinek kötelező, aki kifutóra vagy kamerák elé kíván lépni.

Abban igazad van, kedves Kérdező, hogy a modellkedés közel sem annyiból áll, amit a kifutón meg a plakátokon látunk. Igen, találkozhatunk gusztustalan ügyekkel a színfalak mögött (pl. papír zsebkendő diéta, éheztetés - van ilyen is), de a divat világának is megvan a maga varázsa. Hidd el, vannak, akiket ez a világ vonz, és nem az, ami például szerinted vagy szerintem, vagy bárki szerint vonzó. Ezt kellene megérteni, ezt kellene felfogni. Modellkedésre senkit sem kényszerítenek: akiknek ez a munkájuk, önként vállalták a rizikót. Építsd a saját életed, és ne másokéval törődj!

2013. nov. 28. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is a "90%-ba" tartozom. :)

Nagyon szívesen kipróbálnám a modellkedést. Hogy miért?

Mert ha bejön, utazhatok. Imáok új embereket, helyeket, kultúrákat megismerni. Szeretek a középpontban lenni, és habár nincs semmi önbizalmam, és a szüleim/barátaim előtt sem merek "pózolni" ha fotóznak, szerintem "idegen" emberek előtt valahogy menne.. Legalábbis annyira vonz ez a világ, hogy csakazértis legyőzném a félelmeimet ha lenne rá esélyem.

Emelett vonz az is, hogy lenne saját keresetem. Nem kellene a szüleimtől kérnem pénzt. Tudnék venni magamnak ruhákat, ha a barátaimmal mennék valahova, arra is lenne pénzem. Nem tudhatom mit hoz a jövő, biztos elraknék valamennyit egyetemre is. Anyagi biztonságot hozna.

Ja, és ami a legfontosabb: hírnév. Lennének kapcsolataim, amik mindig jól jönnek. Sok modellből lett később színész vagy énekesnő. Szerintem ez jó ugródeszka.

Ezek az érveim. :)

Persze ez csak álmodozás és tevezgetés.. Nem tudom mikor lesz bátorságom megpróbálkozni a modellkedéssel... Talán majd egyszer.. :)

16L

2013. nov. 30. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért, mert könnyű keresetnek tekintik és könnyen szeretnének gazdagok és híresek lenni.

Kémiát, biológiát, orvostudományt tanulni, majd kutató onkológusnak lenni egy német egyetemen is van annyi pénz, mint aki modell, de oda ész kell. Sok-sok ész.És nehéz munka.

Sajnos az, hogy valaki szép, magas és karcsú, az kevés ahhoz, hogy vki modell legyen (pláne nemezetközi hírű), de erre majd rájön minden tinilány előbb-utóbb.

2013. dec. 14. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nem egyszerűbb?:D Akar meg a hiszi hogy szép között nincs összefüggés:D:D:D:D:D Attól még tisztában lehet vele, hogyha esetleg nem olyanok a testi adottságai
2013. dec. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!