Csak én tépem a hajam attól, hogy minden 2. lány modell akar lenni?
Első válaszoló :'DDDDDDDDD szakadok xDDDD
Amúgy nekem is nagyon elegem van belőle, pedig 13 éves vagyok... Túl sokat néznek tévét és emiatt akar ma már mindenki modell lenni. Ja. Csak azzal épp nem számolnak, hogy nagyon kevés esélyük van, és hogy ez nem csupa vidámság és cuki ruhák meg sminkek......
Szerintem ezzel nem vagy egyedül..;)
Ha még olyan lányok tennék ki,akik szépek és jól öltöznek,meg stb...,,de ahogy némelyikük kinéz az valami eszméletlen.:D..na ami meg némelyikük egóját illeti,abból egy kicsit visszavehetnének,mert ha valaki megírja nekik,hogy duci vagy,nem karakteres az arcod,akkor már nekik áll följebb,és hát nem a legszebb stílusban jön a válasz a válaszunkra.:/
Mert egójuk van, eszük nulla, és azt gondolják ettől övék lesz a világ.
Egyrészt fogalmuk sincs, milyen nehéz is modellnek lenni, másrészt ennyi az ambíciójuk, megélni a külsőből. Már várom, hogy következő fázisban mindenki a testét árulja a főút mellett. :D
Szerintem már régen is sok kislány szeretett volna modell lenni. Az,hogy külön alkategóriát kapott nem értem miért zavar ennyire,hogy kérdést is képes voltál csak ezért kiírni,nem kötelező ide kattintod van ezen kívül még egy halom téma:)
Sokan szeretnének modellek lenni,sok a szép lány. Nem kell ezen csodálkozni,mikor a médiában is ezerrel nyomatják,hogy modellnek lenni milyen szupi,mikor a Palvin Barbit előadják,mint egyszerű kiscsaj akinek szuper lett az élete,mert valaki odament hozzá az utcán ezeket a tinik szívják befele és ezt látják maguk előtt.
Sőt valamelyik héten a buszmegállóban is odajött hozzám meg minden egyes lányhoz egy nő (voltak vagy 6-an amúgy),hogy "úristen téged modellnek teremtettek,nem akarsz modellkedni?olyan szupi mert semmit nem kell csinálnod,de gazdag meg híres leszel" na ezek után mit kell csodálkozni,hogy sokan akarnak modellek lenni?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!