Miért akar manapság mindenki modell lenni?
ha ez megnuygtat: én nem szeretnék az lenni, soha nem is akartam.
én ezt a média befolyásának tudom be, miszerint: csak te vagy a fontos, légy ilyen, vegyél ezt, csinálj azt.
ez a modellkedésre is igaz: zömében csak azt látja mindenki, hogy juj, csini rucikba öltöztetnek, meg különböző országokba mehetek, sok pénzt kereshetek, híres lehetek, közben csak jó pofit kell vágnom mindenhez...
aztán ez csak a jéghegy csúcsa.....mert ennek a szakmának is van jócskán olyan "mellékhatása" ami nem túl kellemes...
csak ugye a legtöbben a pompát és a csillogást látják....
"Magyarország...mi a f*sz van veled?
Én már nem tudom, mi a f*sz van.
Mindenki feszeng a kamura. Mindenki gengszter. Mindenki modell. Mindenki tökéletes.
Kinek bizonyítasz?...Magadnak?
Nézzél tükörbe, és bocsáss meg annak, akit látsz!"
AKPH :D
Mennyit látnak az emberek a modellkedésből? Annyit hogy a modellek ott villognak a kifutón meg az újságokban. Ez kinek ne tetszene?
Persze a valóságban én a legrosszabb munkák közé sorolnám, ahol még a körmöd sem vághatod le engedély nélkül, ha kinő egy pattanásod leordítják a fejed hogy nem vigyáztál, ha nem bírod a 10 órás munkát meg mindennapos edzéseket, akkor mehetsz haza. Kihasználnak, ugráltatnak. Sorolhatnám még. Ez a modellkedés. De ezt kevesen látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!