12 éves vagyok,173 cm és 54 kg. Modellkedhetnék most, vagy akár pár év múlva?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 13:32
1/14 anonim válasza:
Nem semmi ennyi évesen ekkora vagy :Oo
De ha szép arcú szép hajú arányos vagy, lehetsz modell pár év múlva. 12 évesen gyerekmodell talán.
2/14 halibel válasza:
O.O Tényleg jó nagy vagy :D
Én 13 évesen vagyok 150 cm és 35 kg :O
Na, ahogy az előző mondta, ha arányos a tested, szép arcú, hajú stb. akkor most max gyerekmodell lehetsz, de később modellkedhetsz is :)
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. (: Hajammal nincs probléma (dús, hosszú) , de az arcom nem az igazi.
2012. ápr. 30. 14:39
4/14 anonim válasza:
Ezek alapján mindenképpen, az arcodról majd döntenek. Jelentkezz neten valamelyik profi ügynökséghez! (Visage, Valentine, Attractive, Art)
5/14 anonim válasza:
várj egy pár évet, és akkor már nem csak gyerekmodell lehetsz
6/14 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem.
A magasságoddal már nem lenne baj, de még egy nőn is 50 kiló körül van a határ, készülj fel, hogy közlik veled, hogy fogyj.
Meg gondold át, hogy szellemileg, mentálisan is megfelelő vagy-e hozzá, mert a külső még édeskevés, ha egy hisztis P. vagy, vagy egy sarokba húzódó nebáncsvirág, vagy így is gondjaid vannak a tanulással.
Ha ezekkel sincs gond, hajrá.
7/14 anonim válasza:
Az arcnál fontosabb, hogy különleges legyen mint szép, a többit megoldják sminkel
8/14 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem olyan nagy baj, ha kicsit nagyobb orrom van, "karakteresebb"?
2012. máj. 6. 11:49
9/14 anonim válasza:
Nekem is olyan van de láthatod hogy a legtöbb modellnek karakteres az orra csak néhánynak van olyan nyomott,én 176cm vagyok 14 évesen.
10/14 anonim válasza:
nem hátrány abszolut. minnél karakteresebb az arcod annál jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!