Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol vegyek UV lámpát és...

Hol vegyek UV lámpát és milyet? Szegedi vagyok,2 hét múlva már kell! Anita.

Figyelt kérdés

#műkörmözéshez
2012. ápr. 25. 08:21
 1/7 anonim válasza:
Metro-ban lehet venni!
2012. ápr. 25. 09:00
 2/7 DannyZuko ***** válasza:
23%

Mihez kell? Pénzvizsgálathoz? Műköröm készítáéshez? Vagy mihez? Hol lax? Pest vagy hódmezővásárhely, esetleg Nagyatád? Pontosítsd a kérdésed és akkor többet tudnak segíteni... De a google lesz ez esetben a barátod.

[link]

2012. ápr. 25. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:

A kérdező írta, hogy szegedi és azt kérdezte, hogy milyet vegyen.

Arra volt kíváncsi, hogy ki mit ajánl a google search-el nem sokat segítettél. Mellesleg "szépség és divat" kategóriában valószínűtlen, hogy pénzt szeretne vele vizsgálni.

2012. ápr. 25. 12:08
 4/7 DannyZuko ***** válasza:
Bocsi! valóban írta, hogy Szegedi... Elnézést érte... Tehát akkor most te menyit segítettél ezzel?
2012. ápr. 25. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Valóban nem segítettem csak bántott, hogy lekezelő stílusban írtál neki.
2012. ápr. 25. 13:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Igen, valóban pontosabban is megfogalmazhattam volna a kérdésem, tehát műkörmözéshez kellene az uv lámpa.

Májusban indul a tanfolyam. Köszi minden segítséget!

Anita

2012. ápr. 26. 08:38
 7/7 DannyZuko ***** válasza:
Van egy Makói ismerősöm, őt megkérdeztem, de ő sem tudott csípőből mondani ilyen boltot. A webshoppokat ahogfy néztem 3-4 nap alatt vállalják a kiszállítást. Javaslom rendelj onnét. Szerintem még árban is jobban jársz...
2012. ápr. 26. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!