Ki akar innen modell lenni? :D
Én nagyon szeretnék, az arcom megvan hozzá, egyszer már raktam is ide ki képet, és mindenki mondta, hogy modell arcom van. :) Magasság az sajnos nincs meg, 171 cm vagyok mindössze, és alkatom sincs meg, de azért még tudok tenni. :) Eddig nem jelentkeztem még sehova, de talán megpróbálom, miután lefogytam 20 kg-ot.
Nektek van ilyen vágyatok?
16/L
15-16 évesen nekem is állandóan azzal nyaggattak, hogy legyek modell, meg ha majd modell leszek, akkor milyen modell leszek... Ekkor még nem érdekelt ez az egész szakma, a divat igen. 16 voltam, amikor elkezdtem divatosabb ruhákat hordani. Aztán pár év múlva, kb. 18 éves voltam, amikor jobban elkezdett érdekelni. Most is lennék, de lehet, hogy már öreg vagyok hozzá. Kifutó modell biztos nem lennék,m ert ahhoz kell a 173 cm, de én csak 170 vagyok. Fotómodellnek elmennék szívesen, majd így egyetem mellett.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!