Miért akar hirtelen minden 2. lány modell lenni? Tele van ilyen kérdésekkel a gyakori.
Szerintem az is belejátszik, hogy frusztráltak, mert ők is szeretnének így kinézni, de valami miatt nem megy. Azt hiszik, hogy ha nem tökéletesek, akkor már senkinek nem fognak kelleni, és hogy minden kis gizdának modell barátnő kell. Ez még lehet, hogy így is van, csak hát egy Palvin Barbi féle nő nem fog a kis gizdákkal szóba állni, ha a kis gizda egy jellemhibás ember. Ehhez írnék egy kis anekdotát:
Az egyik exem élt-halt Dundikáért. Mindig ő volt a téma, hogy ilyen szép, meg olyan szép, így d*gná, meg úgy d*gná, amit azért nem mondunk egy barátnő előtt, na! Egyszer megelégeltem a rinyát, és a következőket mondtam neki: Az egy dolog, hogy te megd*gnád, de azt tudnod kell, hogy
1.amilyen fejed van, még csak rád se nézne (tényleg ronda volt a srác!)
2.azt hiszed, hogy én rólad álmodozom? Igen? Mert akkor nagyon tévedsz, apukám! És elmondtam, hogy én melyik sztárral d*gnék, ha tehetném.
Úgy bedurcizott, hogy a sértődött arckifejezésén röhögtem vagy 3 napig.
Anekdota vége
Szóval lényegében mindenki jobbat akar, mint amilyet megkaphatna, és ezek a lányok akarnak a jobbak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!