Barátnőm modellkedni akar, de szinte biztos, hogy csak lehúzzák. Hogyan tudnám lebeszélni róla?
Még nyáron ment el meghallgatásra, ahol megmondták neki, hogy jöhet hozzájuk, csak fizessen be ennyi meg annyi összeget. Ő meg teljesen odavan kicsit el is szállt magától, és hiába mondom neki, hogy csak átverik nem hisz nekem, én meg nem akarom, hogy rosszul jöjjön ki ebből az egészből. Tudom, nem kéne beleszólnom, de azért mégiscsak törődök vele. Azt meg mégsem mondhatom neki, hogy egyáltalán nem olyan szép, mint gondolja, mert többet ártanék vele, mint segítenék.
Nem tudom számít-e, de 17 éves.
""""nem olyan szép, mint gondolja""
a férfiak szemében a modellek 70%-a kimondottan csúnya. 20% elmegy 9% a szép 1% a dögös vagyis a "dugnám" kategória.
A szép és kívánatos nő nem = a modell alkatú nővel.
Vannak olyan modell és statisztaképzések, ahol már több ezren "végeztek", nem kaptak munkát. Ha megnézed az oldaluk, tele van olyan emberekkel, akiknek 0 esélye van bejutni bárhova. Ma a "modellképzés" és a fizetős ügynökségek világa a legnagyobb lehúzás, rengetegen élnek hiszékeny és (bocs) beképzelt lányokból.
Ha egyébként a standard méretei megvannak, érdemes elmenni tényleg a nagy ügynökségekhez, ott nem engedik, hogy egy tehetséges ember máshoz menjen, különösen nem fognak pénzt kérni tőle az elején.
Egyébként sajnos egyáltalán nincsen annyi modellmunka, mint ahogyan azt a lányok hiszik, emiatt - saját tapasztalat - ezrével vannak fiatal, csinos lányok, akik pusztán referenciaként ingyen (értsd egy vasat sem kapnak) dolgoznak és várják a csodát. Ebbe a világba értelmetlen belépni annak, aki nem különleges. Ma sok helyen olyan - amatőr - modelleket keresnek, akiknek van valami specialitásuk, ami másnak nincsen, pl. artisták, színesbőrűek, ázsiaiak, táncoslányok, stb., mivel jobban eladhatóak. Átlag - csinos - lánnnyal Dunát lehet rekeszteni, ezért nem fizet ma senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!