Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Barátnőm modellkedni akar, de...

Barátnőm modellkedni akar, de szinte biztos, hogy csak lehúzzák. Hogyan tudnám lebeszélni róla?

Figyelt kérdés

Még nyáron ment el meghallgatásra, ahol megmondták neki, hogy jöhet hozzájuk, csak fizessen be ennyi meg annyi összeget. Ő meg teljesen odavan kicsit el is szállt magától, és hiába mondom neki, hogy csak átverik nem hisz nekem, én meg nem akarom, hogy rosszul jöjjön ki ebből az egészből. Tudom, nem kéne beleszólnom, de azért mégiscsak törődök vele. Azt meg mégsem mondhatom neki, hogy egyáltalán nem olyan szép, mint gondolja, mert többet ártanék vele, mint segítenék.

Nem tudom számít-e, de 17 éves.

2013. okt. 30. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha modellnek fogadjak akkor neki fizetnek ed nem o nekik!Olvasson utana.Ha meg lehuzzak nem a te dolgod lesz. mindent megtettel
2013. okt. 30. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:

""""nem olyan szép, mint gondolja""

a férfiak szemében a modellek 70%-a kimondottan csúnya. 20% elmegy 9% a szép 1% a dögös vagyis a "dugnám" kategória.

A szép és kívánatos nő nem = a modell alkatú nővel.

2013. okt. 30. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos vagy, hogy aggódsz érte. Én viszont amondó vagyok, hogy szerezzen saját tapasztalatokat. Ha lehúzzák, lehúzzák, akkor abból is tanulhat.
2013. okt. 30. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Na, az én barátnőmmel ugyan ez volt. Én 15 vagyok, ő 17. Nagyon magas, és csinos, mondjuk az arca nem a legszebb, de kitalálta, hogy modellkedni akar. Elment a Sütő Enikő ügynöségéhez, és három hónapon keresztül havi negyvenezer forintért hétvégénként három órás tanfolyamra járt. Az egész becsapás volt, nem kapott semmilyen munkát, a három hónap alatt egyszer került el egy bemutatóra, valami iskolának a bemutatójára, de nagyon amatőr volt az egész, a modellek sem voltak túl szépek és 70-80 kgs emberek is voltak. Tehát nem az számított hogy csinosak, szépek, vagy egyáltalán modellkedésre alkalmasak legyenek, csak hogy fizessenek. (nem azt mondom, hogy nem szép a barátnőm, de azért tényleg nem modellnek való.) ő persze nagyon beleélte magát, pedig én már az elején mondtam, hogy lefogják húzni. Sok modell barátnőm van, és alapszabály, hogy semmiért nem szabad fizetni. A legrosszabb esetben, amikor még kezdő vagy, nem kapsz pénzt a munkáért, de az hogy ő fizessen az vicc. Ha tényleg azt gondolja magáról, hogy szép, akkor menjen el egy professzionális ügynökséghez. Mivel ott minden költséget a cég áll, csak olyan lányokat vesznek fel, akikben tényleg látnak lehetőséget. Ilyen például a Face Model, Icon, Attractive, Art Models, a Visage, a VM modells és társai. Egyébként valószínű, hogy nem fogod tudni megóvni ettől, tudom, hogy borzasztó szar érzés mert átéltem, de nem vagy sem az anyukája, sem az apukája, hogy megmond neki mit csináljon. Utólag úgyis be fogja látni. Egyébként megmondanád melyik ügynökséghez jelentkezett?
2013. okt. 30. 16:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan hova, valamelyik kisebb ügynökséghez jelentkezett.
2013. okt. 31. 10:31
 6/10 anonim ***** válasza:
A helyzet az hogy ha ő el van szállva, már te egyedül nemigen tudod visszarángatni a földre, de a szülei miatt érdemesebb lenne, elvégre az egy dolog hogy tapasztaljon ő, de ha csak nem kőgazdagok, nem hiszem hogy olyan jól esne a szüleinek hogy azért a sok kidobott pénzért nem kapnak semmit.
2013. okt. 31. 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Vannak olyan modell és statisztaképzések, ahol már több ezren "végeztek", nem kaptak munkát. Ha megnézed az oldaluk, tele van olyan emberekkel, akiknek 0 esélye van bejutni bárhova. Ma a "modellképzés" és a fizetős ügynökségek világa a legnagyobb lehúzás, rengetegen élnek hiszékeny és (bocs) beképzelt lányokból.

Ha egyébként a standard méretei megvannak, érdemes elmenni tényleg a nagy ügynökségekhez, ott nem engedik, hogy egy tehetséges ember máshoz menjen, különösen nem fognak pénzt kérni tőle az elején.

Egyébként sajnos egyáltalán nincsen annyi modellmunka, mint ahogyan azt a lányok hiszik, emiatt - saját tapasztalat - ezrével vannak fiatal, csinos lányok, akik pusztán referenciaként ingyen (értsd egy vasat sem kapnak) dolgoznak és várják a csodát. Ebbe a világba értelmetlen belépni annak, aki nem különleges. Ma sok helyen olyan - amatőr - modelleket keresnek, akiknek van valami specialitásuk, ami másnak nincsen, pl. artisták, színesbőrűek, ázsiaiak, táncoslányok, stb., mivel jobban eladhatóak. Átlag - csinos - lánnnyal Dunát lehet rekeszteni, ezért nem fizet ma senki.

2013. okt. 31. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Majd megtapasztalja. Amúgy meg ne akard megóvni mert te leszel a hülye szemét
2013. nov. 1. 00:20
 9/10 anonim ***** válasza:
mi lett?
2014. júl. 28. 22:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem ment el végülis, hanem inkább a továbbtanulást választotta, de még tartja magát az ötlethez, és egyetem után akar visszamenni. De mire elvégzi az egyetemet már csak benő a feje lágya... :) meg akkor már szerintem "öregnek" számítana a modellkedéshez.
2014. júl. 29. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!